reklama
madziamadzia
Fanka BB :)
Magda_z_uk gratuluję SYNKA 
Niebieska Tobie gratuluję CÓRCI 

Kropka87 trzymam kciuki za mieszkanie
Skorupka super, że wszystko ok

Niebieska Tobie gratuluję CÓRCI 

Kropka87 trzymam kciuki za mieszkanie

Skorupka super, że wszystko ok

Marzenixx
aniołek 14.12.09 [*]...
ale co mnie paluszki od stukania w klawiature bolą to moje heheheMarzenixx no jesteś wielka.
nie znosze takiej mozolnej roboty, ale dla was wszystko hehe
Marzenixx właśnie tego się obawiam, co z wyprawką ? Dziecko i tak się kocha bezwarunkowo. Trzeba USG zrobić u co najmniej dwóch lekarzy nie informując tego drugiego o poprzednim odkryciu. Wtedy szansa pomyłki chyba się zmniejszy do minimum. Ja mam tak zamiar zrobić. Mi w poniedziałek płeć określiła stażystka co potwierdził zupełnie obcy dla mnie lekaż, a we wtorek idę do swojego gina i nic się nie przyznam że coś wiem i zobaczymy. Chyba że znowu dziecię będzie uniki robić

ada1989
Mama Konradka :)
mamaaga a pisz ile wlezie
ja ostatnio tylko późnymi wieczorami przesiaduje na bb to będę miała z kim popisać
chyba rzadko juz zdarzają się przypadki pomylek, przynajmniej ja nie slyszalam za to o wadze czesto sie slyszy
niech ten czas szybciej leci, ja chce poniedzialek..... jak chodzi plec to mi zupelnie obojetna ale chce wiedziec juz na co sie szykowac:-)
niech ten czas szybciej leci, ja chce poniedzialek..... jak chodzi plec to mi zupelnie obojetna ale chce wiedziec juz na co sie szykowac:-)
Indziorka
Fanka BB :)
ja jestem jakaś ślepa albo nie wiem... nie widzę tej tabelki 
co do płci mi tez obojętne byleby zdrowe było
mężczyzna wiadomo, że ma parcie bardziej na syna ;-) ja tam sukienki też lubię się zobaczy, podejrzewam, że za swoją niecierpliwość dostanę za swoje, tzn we wtorek dzidzia się obróci dupcią i będzie pooglądane 

co do płci mi tez obojętne byleby zdrowe było

Ada1989 mi jak najbardziej płeć była obojętna, nawet nie chciałam wiedzieć i chyba nie był to głupi pomysł. Ale stało się jak stało, ciekawość wzięła górę i wiem. Nie powstrzymam sie przed kupnem ciuszków i nie chciałabym wydać kupę kasy na rzeczy których nigdy nie wykorzystam. Wszystkie wiemy ile teraz kosztują ciuchy, majątek...Dlatego trochę spanikowałam.
ada1989
Indziorka na stronie stycznia 2013 jest temat Lista styczniówek i tam jest cała lista 
Mamaaga oo i ja tez sobie na początku założyłam że chce niespodzianke ale juz nie moge wytrzymać i chce wiedzieć co się chowa pod serduchem:-) jak chodzi o płeć to mnie niektórzy wkurzają bo mówią "no jak masz juz chłopca to teraz dziewczynka musi być" drażnią mnie takie teksty bo mnie to naprawde obojętne i na to i na to będę się cieszyć tym bardziej jak usłyszę że nie ma żadnych problemów ze zdrowiem itd. Chłopiec byłby fajny bo mam full ciuszków zabawek i innych rzeczy typowych dla chłopaka a dziewczynka to miła odmiana, sukienusie itp:-) choc troche się boje bo ja jestem naprawde wysoka(187cm) mój tez (193cm) i nie chciałabym żeby córka mnie jeszcze przerosła...
bo ja lekko nie miałam jako nastolatka w szkole i nie tylko, chłopak wysoki to jeszcze ma dobrze.... chociaż wtedy dziewczyna może trenować siatke lub kosza
co bedzie to będzie
)
Mamaaga oo i ja tez sobie na początku założyłam że chce niespodzianke ale juz nie moge wytrzymać i chce wiedzieć co się chowa pod serduchem:-) jak chodzi o płeć to mnie niektórzy wkurzają bo mówią "no jak masz juz chłopca to teraz dziewczynka musi być" drażnią mnie takie teksty bo mnie to naprawde obojętne i na to i na to będę się cieszyć tym bardziej jak usłyszę że nie ma żadnych problemów ze zdrowiem itd. Chłopiec byłby fajny bo mam full ciuszków zabawek i innych rzeczy typowych dla chłopaka a dziewczynka to miła odmiana, sukienusie itp:-) choc troche się boje bo ja jestem naprawde wysoka(187cm) mój tez (193cm) i nie chciałabym żeby córka mnie jeszcze przerosła...
bo ja lekko nie miałam jako nastolatka w szkole i nie tylko, chłopak wysoki to jeszcze ma dobrze.... chociaż wtedy dziewczyna może trenować siatke lub kosza
co bedzie to będziereklama
ada1989
Mamaaga w sumie fakt, zwłaszcza jeżeli odziedziczyłaby przemiane materii po tatusiu
kiedyś to był chudzielec, teraz juz troche statusiał
) ale chyba bym wolała by w strone sportu poszła, fajnie jest jakiś sport uprawiać:-)
kiedyś to był chudzielec, teraz juz troche statusiałPodobne tematy
- Odpowiedzi
- 6 tys
- Wyświetleń
- 432 tys
- Odpowiedzi
- 4 tys
- Wyświetleń
- 259 tys
- Odpowiedzi
- 8
- Wyświetleń