reklama

Styczeń 2014 :)

Dziewczyny, ale naprodukowałyście postów:-)

Gratuluję wszystkim nowym zaciążonym!!!

juliana, będziemy na wyścigi na porodówkę jechać :-D

vinga, mogłabyś być moją młodszą siostrą - ja też już od owulacji wiedziałam, bo dziwnie, poza tym jak nigdy w tej części cyklu, bolały mnie piersi :-D mężu nie wierzył, kiedy mówiłam, że fasolka będzie :-D

ja testowałam pierwszy raz 9 dpo i wyszła mi bladziutka druga kreska, widoczna pod światło, w dniu spodziewanej @ taka, że już nie ulegało wątpliwości

jak się czuję? od owulacji bolą mnie piersi, doszły do tego sutki, poza tym codziennie pobolewa mnie brzuch - raz jakbym miała @, raz jakby mnie jajniki kłuły - ale ponoć to normalne więc się nie martwię

poza tym chce mi się bardziej spać, a dziś jak byłam głodna to jakby mi się niedobrze zrobiło, ale przechodzi jak zjem i wydaje mi się, że w głowie mi się kręciło lekko - ale może to mój wymysł :-)

reklama
annaw sumie nie jestem w waszego watku. Ale bardzo wam kibicuje. Chciałam Ci powiedzieć tak jest jeszcze wcześnie. Moja szwagierka poszla za szybko do lekarza, odrazu wzieli ja do szpitala bo mysleli ze pozamaciczna, bo nic nie widzieli. A fasolka się po prostu nie pokazywała i w koncu wyskoczyła na usg, a tyle nerwów bylo. Moim zdaniem nie ma sensu chodzić tak wczesnie , wystarczy robić betę. Najlepiej isć w 6 tygodniu wszystko jest wtedy jasne i powinno bić serduszko:).Pozdrawiam:)

ból jak na @ jest normalny, połowa poprzedniej ciąży tak wyglądała, głównie dlatego że mam macicę w tyłozgięciu.
malinka, mi też bardziej się spać chce ale gdy się położę to przez godzinę nie mogę usnąć :dry:

Hej dziewczyny, jeszcze ja ja ja. Dzisiaj robilam drugi już test i tez wyszedł pozytywnie. Wedlug wujka google data narodzin 6 stycznia, na stanie mamy już prawie 11 miesiecznego bobasa. Dolegliwosci ciazowych brak jak do tej pory, miejmy nadzieje ze tak pozostanie:) troszke sie boje jak to bedzie pozniej, mieszkam za granica i nie mam tutaj bliskich typu mama, tesciowa:(( Pozdrawiam wszystkie przyszle i obecne mamusie:))

z usg, jeszcze przed ciążą miałam robione usg i na podstawie tego gin orzekł że mam tyłozgięcie.
Mońka, witamy w naszych skromnych progach :blink:

Monka witaj!

Vinga a to wplywa jakos na porod naprzyklad? Ja mialam usg robione to jedne co mi napisali ze moja macica jest "Bulky" co sie wsomie tlumaczy obszerny... ale lekarz mowil ze to zadna roznica i nic zlego sie nie dzieje.

to wpływa na bolesność miesiączek ale żeby miało jakikolwiek wpływ na poród to nie. ja na przykład miałam lekki i szybki poród. macica w trakcie ciąży się "prostuje" i to dlatego bardziej boli. niektórzy sądzą, że trudniej zajść w ciążę ale jak widać w moim przypadku to się nie sprawdziło bo 2 razy bez problemu zaszłam.

reklama
witam dziewczynki ;-)
ale mnie w nocy brzuch na @ bolał :-( do tego małemu coś było... i dzięki temu chodzę jak zombie dziś
dziś rano test powtórzyłam i ... szczęście trwaj dalej :-D są dalej II kreseczki

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry