reklama

Styczeń 2014 :)

podobno mały wcale za mną nie tęskni ... chlip chlip :-(
Bandytko przykro mi, niektórzy ludzie są jak hieny :(

taaa przed chwilą pisałam, że wóz już wybrany a teraz się zastanawiam jeszcze nad jednym, pomóżcie prosze!!!! który na moim miejscu byście wybrały? obydwie to spacerówki z możliwością położenia z tyłu gondolki
..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE 2014 - sklep internetowy: POWERTWIN wózek spacerowy trójkołowiec dla 2-ki dzieci - taki mogę kupić używany za 850 zł
..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE 2014 - sklep internetowy: TANDEM PLUS wózek bliźniaczy spacerowy - a taki nowy na allegro za 780zł
no i nie wiem co zrobić, jak to kobieta w ciąży

reklama
Uf... dzieciarnia pousypiana i zanim to nastąpiło noc mnie zastała... a jutro o 10 mam egzamin ustny... no chyba się powieszę bo nic nie umiem i dygam sie jak cholera... Potem kolejny jest o 15 ale tu już będę pisać z całą grupą więc pewnie ściągi pójdą w ruch...

Akuku no własnie bo trochę tak było... ciągle tylko "bo to wcześniak" "bo z nim trzeba inaczej" itp itd i przez to przestałam sobie ufać bo sama powtarzałam sobie że z Adrianem nie mogę postępować jak z Konradem... ale teraz uzmysłowiłam sobie "A dlaczego by nie? Toż on urodził troszkę ponad 300g mniejszy tylko..."
Życzę ci kochana dziewuszki ale i mały chłopczyk na pewno da ci mnóstwo radości! Jak tam te skurcze?

Pustiszi Cleopatra hehe rozumiem was... ja tam z Konradem miałam... miałam jeszcze nakaz leżenia i fioła sama w domu dostawalam przed TV... a z natury jestem bardzo energiczną osobą i nie nawidze siedzieć w miejscu...

Blue no muszę... Adrian to bardzo spokojne dziecko więc nasze życie mocno się nie zmieniło... tylko tyle ze nie mogę za bardzo siedzieć na wykładach więc jeźdżę głownie gadać z wykładowacami bo jestem uwiązana karmieniem... a jako ze to początek karmienia nie chce karmić Adriana butelką a sama zaniedbywać ściągania itp. Na razie mam już trzy 5 w indeksie :-)

Hehe No... Adrian zaraz będzie miał miesiąc... będzie zabawnie bo dzieci z końca stycznia będą 2 miesiące młodsze :-D:-D

Bandyta ależ świnie... macie rację.. lepiej nic nie mówić bo jak widać nie wolno czasem ufać nawet osobom z najbliższego otoczenia... koszmar :-(

Vinga
Fajny!! Co prawda nie lubię 3 kołowcow ale ten jest całkiem sympatyczny. Dobrze ze ma duże koła, będzie się łatwiej prowadzić :-)

U nas to będzie tak wyglądać :-)
86198353_1_644x461_dostawka-do-wozka-buggypod-uzywana-pol-roku-folia-i-adapter-warszawa.jpg

Edit: z tych co pokazałaś najfajniejszy jest
http://www.bobowozki.com.pl/product_info.php?products_id=906&<osCsid>
lubię wózki z dużymi kołami... mimo ze to 3 kołowiec...

Inomama nie nerwuj się :* Złość pięknosci szkodzi a ty do tego masz jeszcze nie rodzić! :-D

Idę troszkę pocieszyć się małym - bo przy Konradzie staram sie nie być za bardzo wylewna do małego zeby nie wzbudzać zazdrości... na razie super działa bo straszy nie wykazuję zazdrości, histerii itp. Widać ze jest zadowolony z braciszka i szuka z nim kontaktu (daje zabawki, buzi... próbuje karmić bułką.. trzeba mieć oczy dookoła głowy) no i się pouczyć... :sorry:

Załączniki

• 86198353_1_644x461_dostawka-do-wozka-buggypod-uzywana-pol-roku-folia-i-adapter-warszawa.jpg
    86198353_1_644x461_dostawka-do-wozka-buggypod-uzywana-pol-roku-folia-i-adapter-warszawa.jpg
    39,6 KB · Wyświetleń: 81
Ostatnia edycja:
fifka łał to zdjecie czy to jest dostawka???????????a aaaa czy tomozna dokupic to kazdego wozka gondolowego ile to kosztuje?????????:OOOOOOOOOOOOOszybko dawaj mi tutaj bo sie zakochalam chyba:tak:

to jest cudowne nie wiem dlaczego nikt mi o tym wczesniej nie powiedzial gdzie ja sie uchowalam ze myslalam ze dostawki sa tylko stojace??:OOOO to bedzie cudo i bede to miec to rozwiazalo wszystkie moje problemy :OO!!!!

bandytka to dobrze stymulacja cyców moze wywolac poród ;DD

reklama
podobno mały wcale za mną nie tęskni ... chlip chlip :-(
Bandytko przykro mi, niektórzy ludzie są jak hieny :(

taaa przed chwilą pisałam, że wóz już wybrany a teraz się zastanawiam jeszcze nad jednym, pomóżcie prosze!!!! który na moim miejscu byście wybrały? obydwie to spacerówki z możliwością położenia z tyłu gondolki
..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE 2014 - sklep internetowy: POWERTWIN wózek spacerowy trójkołowiec dla 2-ki dzieci - taki mogę kupić używany za 850 zł
..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE 2014 - sklep internetowy: TANDEM PLUS wózek bliźniaczy spacerowy - a taki nowy na allegro za 780zł
no i nie wiem co zrobić, jak to kobieta w ciąży

Ja wybrałabym ten pierwszy ze względu chociażby na wagę. Jest 3 kg lżejszy a nie zapominaj, ze 2 dzieci będziesz w nim pchała. Poza tym wydaje mis ię taki stabilniejszy, pomimo, że na 3 kołach

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry