• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Styczeń 2014 :)

Pustiszi a jaka masz butelke do karmienia ? Moze poszukaj takiej co powietrze zostaje w butelce a nie wchodzi do brzusia malusia.

Inomama a no moze byc i ciazawe hehe... a jak nie chcesz to inne sobie fundnij a nie core meczysz hehe.

Ania to udalo Ci sie opanowac sytuacje kryzysowa hehe, moj maly narazi nie ulewa, dzis raz mu sie leciutko ulalo...mi wiecej z cycow we wkladki ucieka, ba dzis przeszlo przez wkladke sztywny stanik i bluzke.

Dona wspolczuje i zycze troche wiecej snu, pamietam ze tez plakalam z bezsilnosci przy Alexie i Vikim...

Vinga dobry eksperyment, mam nadzieje ze maz zaoamieta lekcje.

A ja nie wiem co dzis z Emilkiem , od popoludnia caly czas by na mnie wisial..niby zje , zasnie odloze go i sie budzi i w placz..juz myslalam ze moze kolki ale chyba nie..
Bardziej na takiego rozdraznionego wyglada...moze to ten skok rozwojowy szybciej troszku.

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny wspolczuje wam tych kryzysow. Niech te depresje pojda juz precz. Ja podejrzewam, ze jest to wina zmeczenia.
NISIAO suszone sliwki. A co do poboru moczu to u nas tez przez woreczek pobieraja. A mala budz w nocy, bo prxez nocne jedzenie najwiecej bedzie przybierac na wadze
YOANNA ja przez pierwsze 3 tyg tez na nic czasu nie mialam
PUSTISZI ponoc tak jest ze po 3 miesiacach kolki ida precz. Tak mi was szkoda. My tez sie z nimi zmagamy, ale nie mamy az takich jak u was. Przytulam
OLICH to super, ze bilirubina opadla. Ja tak potwornie sie tego balam bo z kliniki po 2 dniach nas wypisali i nie ma zmiluj. Na szczrscie Laura jej nie miala, Alan mial bardzo duza. W szpitalu smocxka nie pozwalali to wkladalam malemu palec jak lezal pod lampami
SYLKA trzymaj sie
ANIA gratuluje pierwszej samodzielnej kapieli
AKUKU u nas jest tak samo. Ciaga te sutki nerwowo. Jedynie spanie na rekach pomaga

Dona u mnie tak jak u Ciebie wlasnie po każdym karmieniu jest płacz i wyginanie mimo butelki antykolkowej mimo specyfików które podaje mimo ze trzymam ja az jej sie odbije i jeszcze dłużej mimo wszystkiego !!!! Jak juz zasnie to tak samo stęka okropnie !!!! I ja spać przez to nie moge a nawet jak śpię to po 3 godz na cała noc hehe co ja gadam przy dobrych wiatrach jest 3 godz a dzis w nocy i jeszcze poprzedniej jak godz spałam to jest max . Do tego starsza latorosl szaleje nie jest zazdrosna ale tez mnie potrzebuje ciagle mama mama i juz mi w uszach brzeczy nawet jak mnie nie wola mam wrażenie ze cos chce :(

Teraz wlasnie zasneła ale wydaje z siebie takie dźwięki jakby miała mega zatwierdzenie a przed snem zrobiła kupę i to bardzo rzadka Wiec o co kaman pytam????? No i jeszcze zastanawiam sie czy jest sens sie kłaść wogóle ??? Moze kawy wiadro naparzyc i to takiej siekiery zeby oczy z orbit wychodziły

Pustiszi tez sie modlilam z Julia zeby góra 3 miesiące ta kolka trwała a tu dupa bite pól roku jak w mordę strzelił :( teraz co prawda kolki nie mamy ( na razie !!! Bo kto wie ????)) to prawie taka sama meka jak i z kolką !!!! :(

olich no to super ze nie trzeba naswietlań i mogłas do domku wrócić !!!!

Ania gratulacje pierwszej samodzielnej kąpieli :) czyli nie taki diabeł straszny jak go malują :) !!!!

akuku możliwe ze to ten skok bo nie jest powiedziane ze to zaczyna sie równo w 5 tyg każde dziecko sie rozwija inaczej wiec kto wie !!

dziewczyny pomocy!
Mam taki okropny brzuch że ho ho. Rozstępy masakra a smarowałam całą ciążę i tak wyszły w ostatnich miesiącach. Teraz mąż stwierdził że mam zainwestować w jakiś droższy krem skoro tamte nie działają.
Znacie coś skutecznego na istniejące już rozstępy??? Może któraś już walczyła z tym paskudztwem?

Sorry że piszę na głównym ale nie wiem czy gdzieś już była o tym mowa.

Cleopatra kup moze bio oil..rozstepy zlekna I moze sie splyca ale nie znikna juz nigdy ... ja tez mam okropny brzuch..jedynie jakas plastyka moze kiedys jak kase uzbieram.

CLEOPATRA Moze kosmetyki z Pharmaceris. Mi w tej ciazy ani jeden nie wyszedl, za to z pierwszej ciazy mam bardzo duzo tych "pamiatek". Zbladly i wyplycily sie.

Cos mi Laurka spac nie moze, tylko od niej odejde. Ona musi miec zawsze kogos ;)

Akuku - mam z tt nuk lovi avent butelki i smoczki anty i nic gdzieś indziej przyczyna :(

Teraz po nocy wstawiania co 1,5/2h mały zrobił sie mega aktywny rzuca sie jak pchla już głowa od suszarki boli
Mas dzwoni dziś do lekarza bo ja nie wyrabiam ...

Magsus - a mi lekarka powiedziała ze te wyginania po jedzeniu bo mamy identycznie jak opisujesz to tez kolka tylko ze niektóre dzieci nie piszcza :/ ohhhh zła jestem i bezsilna

Hejos :)

Ja z utęsknieniem czekam na godzinę 14 bo po pół roku wreszcie uściskam mojego braciszka jupiii :))))

Ja mam do mleka kropelki Colief na kolkę i są rewelacyjne, z tym, że uganiaczkę mam z nimi, bo muszą "postać w ciepłym mleku pół godziny,, więc rytuał szykowania mleczka troszkę nam się wydłuża. Mimo to warto, dodatkowo jeszcze przepajam małą koperkiem i czasem daję Gripe Water (woda koperkowa), małą już tak kolki nie męczą :-)

reklama
Aniia to super !! Kurde jak bym chciała zeby ktoś do mnie normalny przyjechał ;)

Ile miały wasze dzieciaczki cm w obwodzie główki ??

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry