Ile wasze dzieciaczki waza, ze juz co niektore na Pampersy 3 przechodzicie? Ja mam ponad 100 pampersow - paczke Giant Pack i polowe tych z rossman ale ich nie uzywam. Wydaje mi sie ze te dwojki sa juz za male. Te gumeczki sa odcisniete na udach. U was tez tak jest? To chyba oznaka, ze dwojki sa za male
Maz poszedl na spacer z Laura. A ja ciesze sie z tej blogiej ciszy i spokoju

Tylko starszaka cos juz lamie i lezy
YOANNA u mnie Laura pokochala smoczek, tylko nie wiem czy nie za bardzo

U mnie mala tez zawsze spi w moim lozku, a od wczoraj w nocy "przestawiam" ja na lozeczko. Nawet mi sie udaje. A to zasluga smoka i tego, ze to lozeczko-kolyska a i spania na brzuszku
SYLKA mamy Augumentin w zawiesinie. Prosilam w tabletkach ale jak zwykle, ze niby dawka nie pasuje. Syn przyjal 2 dawki. Zobaczymy czy do jutra przejdzie ta goraczka. Zaraz pojde mierzyc czy mu nie rosnie, bo juz lezec poszedl
A jak ci te Dada? Ja kupowalam 2 paczki jedynek bo jak mi 15 kupek na dobe robila to bez roznicy jakie byly. Jak dla mnie troche sztywne takie
FIFKA Laura nie wazy 5kg jeszcxe to Adrianek wiekszy
KAMAG sprobuj z ta kulka lateksowa, sa takie mieciutkue. Moze taki smok zalapie
KASIENKA zdaje sie AnBas wstawiala zdjecie. Moj syn tez takie zasysa
MAGSUS to szkoda ze nie umie glowki przekrecic ale zapewne to wycwiczy teraz. Laura szybko glowke podnosila i przekreca sama. Zeby nie spanie na brzuchu to w ogole by nie spala. Duza juz corcia. Laura pewnie kg mniej wazy
JAGUS malutka twojs. Laura przy wypisie 2760g