reklama

Styczeń 2014 :)

Bandyta my tez bez lampki w nocy, tzn mamy taka malutka ledowa nad lozeczkim, pada delikatna poswiata na malego, i nie spuszczamy rolet do konca, zeby jednak widziec jak go karmie, jak przewijam i jest kupa to telefonem przyswiecam :-) moja mama sie dziwila, ze bez swiatla, ale powiedziala, ze widocznie i taak moze byc :-) co do ubierania,to jak ubieram mu spodenki a pod spod tylko skarpetki to wciaz mowi, ze pewnie mu zimno w nozki, ale ja nic z tym nie robilam, i sie pdzyzwyczaila i juz nic nie mowi. Ja tez slysze czesto zlote rady, ale raczej ich nie slucham, no chyba, ze stwierdze, ze to rzeczywiscie dobra rada, bo w koncu wszystkiego jeszcze nie wiem, mloda mama jestem :-)

pisalyscie o smokach ja tam sie ciesze, bo moj juz trzy rodzaje ssie, tt, nuk, canpol nie ma dla niego roznicy,co chwile inny dostaje, bo mi sie gubia :-) tak jak ktoras juz pisala tez :-) podobno to dobrze jak sienie przyzwyczaja do jednego ksztaltu, widze, ze ssmok go uspokaja, a jak nie chce to nie i konie , wiec tez dobrze :-)

Eh, cos mnie przeziebienie bierze :-( narazie katar i czuje, ze gardlo zaczyna drapac :-(
dobrej nocki :-)

reklama
Kasia może senny maluszek i zasnąć nie może? Te najgorsze płacze to często z przemęczenia są. Moje dziewczynki często jak nie mogły zasnąć to bardzo płakały właśnie. Tym bardziej że piszesz że od 16 nie śpi.

juz sama nie wiem...teraz zasnal po wielkim placzu...:-(

od 16 spał tylko troszke, takie drzemki 2-3 po 15 min i potem płacz...

chyba ma ten skok rozwojowy teraz,ale zeby az tak rozdrazniony byl?:szok:

Moj tez jak juz zmęczony to marudne kiedyś poprostu zamykał oczy i w przeciągu sekundy juz go nie było a teraz juz tak nie ma łatwo :/

Wczoraj poszłam do łazienki prysznic sobie wsiąść musze sie rozgrzać bo cały dzien jak zimorodek cos okropnego i rozbieram sie i nagle jakby mi kto w mordę dał albo z pol obrotu zasłynął @@@@@@ ręce mi opadły 20 dni ledwo minęło dzisiaj w nocy brzuch bolał ... Ku&€@ bolało mnie trzy dni tak ciągnęło po jajnikach ale mowię ooooo fajnie zakwasy chodakowska dziala ! No działa działa tak działa ze sie zwijam a kurek na full odkręcony jak nie urok to....

A mam pytanie możliwe ze jak po dziecku ma sie @ to te bóle sa mniejsze mam sie łudzić czy będzie bolało tak samo jak przed ? To legenda czy trochę prawdy w tym jest ? Bo poki co boli ale zanim mi sie widzę to wyreguluje to jak mówi przysłowie "noście tampony dziewczyny bo nie znacie dnia i godziny"

Hej kochane!

Ależ ostatnio mamyvfajne noce... dzisiaj Adrian obudził się tylko raz najedzenie... przewrócił się sam na brzuszek i tak spał całą noc! Jak rano wstaje to aż się dziwne czuję taka wyspana...

A dzisiaj idziemy na WIELKIE zakupy! :-D Wydamy zapewne pół wypłaty... no ale trzeba się ubrać przed latem :-) Cieszę się ja głupia!

Hope u nas zawsze kąpiel dwójki jednoczesna :-) Jeszcze trochę to w ogóle posadzę dwóch chłopców do jednej wannienki :-D

Pustiszi
prawdy w tym jest bardzo dużo! Jak ja mdlałam przed porodami z bólu podczas @ tak teraz nic nie czuję praktycznie.... Z tym że krwawie dalej mocno tak jak krwawiłam... no ale bólu nie ma :-D

Haha wczoraj pobiłam rekordy spacerów... łącznie byliśmy na dworze 5 GODZIN! Normanie wywietrzyłam dzieci za wszystkie czasy :-D

Hej Dziewczyny!
Melduje, że my wyspane, Lenka nie zareagowała negatywnie po szczepieniu, spała ładnie, więc pobudka o 6 nie bolała ;-)
Pustiszi, nie strasz, bo ja mam też zakwasy po ćwiczeniach ;-) a tak serio, to współczuję!
Fifka, zazdroszczę wyprawy na zakupy! Pragnę wyjść gdzieś do ludzi wreszcie ;-)
Dziś Julia wraca od dziadków i jutro do kontroli. Jak będzie ok, to w poniedziałek wraca do szkoły.
Może dziś uda mi się zaliczyć spacer z maleńka, bo ostatnie dwa dni ładnej pogody podobno:-/
Miłego dnia dla Was!

hej:-)
jak mlody wczoraj zasnal to juz spal cala noc z przerwami na jedzenie dwa razy. Ale ewidentnie widze,ze cos mu jest...cos go meczy (oprucz kataru) a ja nie moge zlokalizowac co...:-(

chociaz noce mamy spokojne od zawsze...gdyby mi w nocy jeszcze płakał to bym nie dała rady długo...

dzis bedzie dłuuuugi spacer to moze bedzie spokojniejszy;-)

reklama
Akuku, ja kupilam taki: INHALATOR NEBULIZATOR Care Life + GRATIS SMOCZEK! (3968651785) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

jest dosc glosny, ale mojego to dodatkowo uspokaja ;)
inhaluje go 2 x dziennie woda morska

Siva: super, ze szczepienia bez problemu :)

Kasia, gratuluje spokojnej nocy, kazda na wage zlota jest ;)

ja po spacerze wole malego wnosic w gondoli, bo na spacerku ladnie przysypia i jak uda mi sie go deliaktnie polozyc do lozeczka, to jeszcze z pol godzinki snu pociagnie ;) i mam czas na obiad :D jak go raz wnosilam na rekach po schodach, rozbudzil sie bardzo i mialam zajecie na kolejne 4 godziny, bo wyspany, wypoczety po spacerze, najedzony :) a ja glodna, zmeczona i notorycznie niewyspana - nie mam szans z nim ;)

Dzis kolejny dzien wiosny :) i to 13, czyli szczesliwy ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry