reklama

Styczeń 2014 :)

hej hej.

Moj tesc wlasnie pojechal, tydzien zlecial w mig.Zachwycony swoim wnuczkiem, ktory na drugie ma imie po nim.
My mamy sie dobrze, maluch rosnie, coraz ciezszy , trudno go dluzej utrzymac na rekach. Z takich nowosci to zaczyna bardziej swiadomie kierowac raczki ku wiszacym zabawkom w lezaczku, jest nimi bardzo zainteresowany. Szukam jakiejs fajnej maty edukacyjnej, bedzie miał na niej wiecej atrakcji.
Oczywiscie spaerujemy codziennie..pogoda do tej pory dopisywala.
Jutro wychodze do pracy na 3 h, na przyjecie urodzinowe. Takze zajrze wieczorkiem dopiero.

My szczepimy Wiktorka wg,kalendarza szczepien, teraz przeszedl łagodnie, mial 37.3 przez moment ale szybko spadlo to do normlanej temperatury.
Jesli chodzi o @ to ja przed pierwsza ciaza mialam mega bolesne, 2 razy trafilam na izbe przyjec z silnym bolem brzucha, a po pierwszym porodzie @ byla praktycznie bezbolesna, dopiero po roku troche bardzij to odczuwalam ale juz nie tak jak wczesniej.

reklama
Hej wieczorne!:-)

U nas blogi spokój nastał!:-) Areczek po kąpieli zasnął przy cycu i śpi spokojnie juz od 20:30. Bez krzyków i usypiania! Mój syneczek wrócił!!!!:-)
Chyba naprawdę tak mocno skok przechodzi....
Ach...idę regenerowac siły:-)

Dobranoc! Spokojnej nocki!:-)

Hope- pewną mądra osoba napisała mi ostatnio-"każdy trudny czas kiedyś mija" :* trzymaj sie kochana! Dasz radę! Ja jeszcze wczoraj zalamywalam ręce a dziś juz sie cieszę:-)

Ostatnia edycja:
Dziewczyny to moze u was tez jakiś skok? Bo płacz u nas tez był caly dzien i problem ze spaniem...
Wspolczuje kochane,bo właśnie przeszłam taki męczący czas i wiem jak to wykańczania...:(

KASIA nie wiem ale raczej codziennie tak jest. Laura nie spi, cos jej nie daje, jest zmeczona i placze i tak caly dzien bledne kolo. Sa ciut lepsze dni ale bez rewelacji. Dobrze, ze choc w nocy orzespi te 2-3 godz.
Krolewna spi tylko cos pazurkami skrobie poduszke co jakis czas. Ide i ja spac. Spokojnej nocy

Hej na na sekunde pokaze f1 ktora bedzie ustawiona na torcie..tylko jeszcze nie skonczona jest ale dzis juz nie dam rady 3 godziny ja robilam ...ale to pierwsze takie bardzie autentyczne nie bajkowe... choc uwazam ze jeszcze to nie jest rewelacja ale juz jakies pierwsze kroki stawiam.

reklama
Zapomnialam zdjec dodac.

Załączniki

• 20140314_231358.jpg
    20140314_231358.jpg
    14,5 KB · Wyświetleń: 76
  • 20140314_231339.jpg
    20140314_231339.jpg
    13,1 KB · Wyświetleń: 53

Nowe wątki

reklama
reklama