eM-kA no widzisz,Kinga moja też obraca się z boku na bok,zdarza się jej przemieszczać w łóżeczku,że leży głową w nogach,ale może z 5 razy przewociła się z brzuszka na plecy nic na odwrót no i jak dluzej pobędzie na brzuszku to się bulwersuje.
Też jestem ciekawa co mi pediatra powie na to,że może powinna to i tamto robić,pełzania też jakoś jak lezy na brzuszku nie zauważylam
Niektórzy lekarze uważają,że taka waga nie jest straszna i jak dziecię zacznie chodzić,biegać to zrzuci,także nie nie sugeruj tym,że Ty niedowaga a malutka co?Jeszcze będziesz pisać,że chudnie.
Widac tyle potrzebuje dziecię i co masz w tej sytuacji zrobić,odmawiać jje mleka czy co??
Fifka
miałam wlasnie napisać,e kolor to masz zajefajny,odważnie i to rzeczywiście czerwień konkretna,ale ładnie Tobie
Wiecie,ja to jak Kinge kladę na bok to ona i tak na plecki mi sie przewraca,jeszcze zimą to tak układałam kołderkę,że miala podparcie w pleckach i nie przewracała się na plecki a teraz...teraz jest tak ciepło,w mieszkaniu mam 29st,więc nie będę nakrywaj jej kocykiem-mam taki cienki polarowy a i tak wydaje mi się za gruby bo zaraz zała spocona jest.
No,ale wlasnie mam stracha bo mi się obraca na plecki a to potem jakby się jej ulało czy coś to potem problem,ale ona sama się obraca raz na boczek na plecki i na drugi boczek i na dodatek z czasem śpi w poprzek łóżeczka.
Ma wyżej materacyk,mam nadzieję że nic podobnego się nie wydarzy.
Dałam teraz Kindze do picia wodymiałam dać mleko,ale zjadła nawet to może woda lepsza na ugaszenie pragnienia wypiła mi 40ml wody.SPI dalej

a ja też już padam