Akuku w pl nie słyszałam w ogóle o szczepieniach w ciąży. A Ty nie bałaś się że chłopcy złapią? Siostra chyba zrezygnuje, wg mnie za późno już bo urodzić może w każdej chwili.
Uważam że to fajnie, że znajdujesz czas na swoją pasję, podziwiam za organizację
Kaczuszka szkoda tego wyjazdu. Ludzie to czasem nie pomyślą o takich oczywistych rzeczach.
Czarnooka witaj

Ładnie przybrał Twój synek

co do karmienia szkoda że tak się stało, że nie chce piersi, ale podziwiam za determinację ze ściąganiem.
Sylka oby gorączka minęła i nie oznaczała nic poważnego.
Fifka szczęście w nieszczęściu że przyczyna wyjaśniona. Ja też na diecie bezmlecznej jakiś miesiąc byłam bo mi lekarka przy kolkach kazała i też miałam dość, ale u mnie nie dało się tak szybko sprawdzić czy to dobry trop.
Zakończył się kolejny tydzień kiedy praktycznie sama z małą byłam codziennie do późna, łącznie z sobotą. Od jutra na szczęście m ma wcześniejszą zmianę. Dzisiaj gorąco strasznie męczyło moją kluseczkę, przestawała marudzić tylko jak ją spryskiwałam wodą i wachlowałam

ale z niej księżniczka

od trzech dni inaczej mówi, to takie gdakanie zabawne, gdaaa bdaaa, bardziej piskliwe i krzykliwe i tak zabawnie szeroko otwiera przy tym buzię

hehe rozwija się gaduła.
Zauważyłam też ostatnio, że wyraźnie wysmuklała, miałyście rację że nie będzie źle z tą jej nadwagą