Hej, kolejny tydzien czas zaczac

oczywoscie dobry poczatek tylko z BB
U nas weekend pelen emocji, w sobote zoo ostawskie, w niedziele basen i wizyta u malutkiej dwutygpdniowej siostrzenicy meza

Jakie to malutkie! patrzylam na ta mala i az sie nadziwic nie moglam,ze moj kiedys byl rownie malutki
Nie wiem czy to umiejetnosc nowa, ale Leos zaczal mnie karmic

jak je wafla ryzowego, albo chrupka daje mi do sprobowania i strasznie sie smieje, jak jem mu z reki

Pocieszne to jest
Yoanna, wspolczuje przezyc z zabkami:/ a dajesz camilie? u nas fajnie pomagala
Marzus, ja tez sie boje MMR, wiem, ze jeszcze zcas jest, ale juz mam stresa i szukam innych rozwiazan (bezskutecznie jak narazie)
Monika, kazdy zasluguje na chwile wytchnienia

ja ostatnio powrocilam do mojego starego wieczornego rytualu, czyli czytania w lozku przed snem
Verita, zazdroszcze kosi kosi

my ciagle cwiczymy, papa i kosi kosi, ale nic
ja uzywam rozowego na odparzenia z babydream albo bepanthenu. Sudokrem na codzien za mocno wysusza. Linomagu zielonego tez uzywalam, bardzo fajny

Dzieki za linka, wstzrasajace!!!!
Sylvka, sliczny maluch

ja jestem w pracy juz 3 tyg i dom od tej pory nieogarniety. Zawsze zosrawiam mega sprzatanie na weekend, ale w weekendy wole gdzies pojsc, pojechac, milo spedzic czas z synem, a nie tracic czas na sprzatanie. Jak Akuku mowi, przystosujemy sie i damy rade
Akuku, test nie zawsze pokazuje prawde; duzo juz ci sie spoznia @, u lekarza bylas? pewnie ciezko czas znalezc
Fifka, gratulacje dla Adrianka

a te ceny, 900zl za diagnoze:/ skandalicze wysrubowane.
Jagus, na zabki jeszcze czas

u nas narazie tylko 1 na dole
Monika, sliczna mala

u nas BLW to tez super zabawa, bo jedzeniem tego nie nazwe

To krzeselko to easy clean? my mamy takie tylko luv zoo

mialo byc latwie do czyszczenia, ale chyba nie przewidzieli BLW

kupilam na tablicy krzeselko antilop z ikei, niby latwiej czyscic, ale maly woli to z fisher price. Dobrze,ze nie kupowalam tego z ilei nowego
Cleopatra, u nas byy zielone kupki po mleku hipp, tez kazali nam sie nie przejmowac, teraz jak je juz w sumie wszystko, kupki maja rozne kolory
Olich, z zusem tylko problemy :/powodzenia w wyjasnianiu sprawy
Kaha, Zuzia przeslodka
Dona, corka kolezanki miala synechie zdiagnozowana. Pamietam, ze najtrudniej bylo jej znalezc kobiete ginekologa, ktora mala zaakceptowala, ale dziewczynka miala wtedy juz 6 lat.
Leczyli to jakimis masciami, na szczescie nie trzeba bylo zabiegu. I fajnie sie wyleczylo.
Nie rob sobie wyrzutow, jak nie bylo objawow to jak mialas poznac? dlatego do lekarzy chodzimy. U kolezanki to tez przypadkiem wyszlo, bo zaczelo ja bolec przy siusianiu
Pewnie u nas na forum problmy z laktacja juz nie maja racji byty, ale dowiedzialam sie o swietnej dziewczynie, ktora wlasciwie kazdy problem z laktacja potrafi rozwiazac, z francuskiej akademi La leche. na telefon podobno tez pomaga

daje linka, bo moze sie przyda przy kolejnym dziecku, lub komus z rodziny. poczytajcie "mamy o lll" Historie niesamowite
Liderki