Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Akuku gratulacje nie będę samaTy kuz pewnie sierpnioweczka? Ja mam termin na 30 lipca obecnie 7 tydzień...widzialam juz okruszka,slyszalam serduszko..kolejna wizyta 2 stycznia..poki co potworne mdlodci mnie mecza
No Kasia q końcu!!! Czekałam.na wieści od Ciebie gratulacje!! Jak mdłości to może.dziewczynka ja z Wiktorka 5 miesięcy spawalam ;p To Akuku gratulacje!!!!
Ikasia Ja mam termin na 23 sierpnia ale może troszkę wcześniej urodze tak z 10 haha - ale to jeszcze kuper czasu u mnie 4 tydzień
Mwisz ze masz mdlosci ? dla mnie podejrzane było ze od kilku dni jadlam jak swinia !!! kabanosy zagryzałam kremem czekoladowym, (po nocach ubijałam smietane z nutella ) i wiecznie jakies smaki dziwne jak napilam się więcej wody to mnie tak lekko mdliło... - jakies zawroty glowy- ale wszyyystko laczylam ze zmeczeniem Jestem tak podekscytowana ze mimo ze dziś spalam 3 gdziny to nawet zmeczenia nie czuje
ogolnie baaardzo dużo miesa mi się chciało od kilku dni jakies kiełbasy itd. hahaha
No to moze dziewczynka ja za to noc kompletnie jesc nie mogę,bo zaraz mnie muli...ale tak sobie powtarzam ze jeszcze 4 tygodnie i powinno przejdc.
Matei mnie tylko to ze nie zgubiłam nadwagi po ciąży a tu druga:/