reklama

Styczeń 2014 :)

reklama
Akuku gratulacje ;)nie będę sama:DTy kuz pewnie sierpnioweczka? Ja mam termin na 30 lipca;) obecnie 7 tydzień...widzialam juz okruszka,slyszalam serduszko..kolejna wizyta 2 stycznia..poki co potworne mdlodci mnie mecza:(

Akuku moje gratulacje, aż mi sie micha uśmiechneła jak to przeczytalam

Ikasia widze ze chyba juz spokojnie podchodzisz do swojej ciąży, super,

zazdroszczę wam dziewczyny znowu tych pierwszych ruchow, i calego napiecia zwiazanego z ciążą. ale i tak dobrze ze az dwa razy bylo mi dane to poczuc

Ikasia Ja mam termin na 23 sierpnia :D ale może troszkę wcześniej urodze :) tak z 10 haha - ale to jeszcze kuper czasu :D u mnie 4 tydzień :)

Mwisz ze masz mdlosci ? dla mnie podejrzane było ze od kilku dni jadlam jak swinia !!! kabanosy zagryzałam kremem czekoladowym, (po nocach ubijałam smietane z nutella ) i wiecznie jakies smaki dziwne :D jak napilam się więcej wody to mnie tak lekko mdliło... - jakies zawroty glowy- ale wszyyystko laczylam ze zmeczeniem :D Jestem tak podekscytowana ze mimo ze dziś spalam 3 gdziny to nawet zmeczenia nie czuje :D:D:D:D:D:D
ogolnie baaardzo dużo miesa mi się chciało od kilku dni jakies kiełbasy itd. :D hahaha

Verita Trzymam moooocno kciuki !!!!!!!!!!!!!!!!!!

No raczej ze nie odejde z forum :D

Ostatnia edycja:
Akuku ależ szczęście uderza z tego posta:) Super że się udało:)

Verita powodzenia w testowaniu:)

Ikasia a więc to już pewne - gratulacje kochana i dużo zdrówka:)

Jej ale się ciążowo zrobiło;)

reklama
No to moze dziewczynka;) ja za to noc kompletnie jesc nie mogę,bo zaraz mnie muli...ale tak sobie powtarzam ze jeszcze 4 tygodnie i powinno przejdc.
Matei mnie tylko to ze nie zgubiłam nadwagi po ciąży a tu druga:/

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry