dona_76
Fanka BB :)
hej
szybkie przywitanie, bo zaraz budze dzieci i w biegu sie ubieramy i wyjezdzamy, dzisiaj zabieram ze soba obydwu do babci bo oliwka ma rehabilitację a to wlasnie w miejscowosci gdzie babcia mieszka.
mloda w nocy kilka razy kaszlala wiec zbieram tez inhalator i bedzei musiala sie u babci inhalowac, a bardzo nie lubi
kasia co do chrapania to poszukaj przyczyny bo mi powiedzieli ze jak antos zacznie chrapac to mam isc do laryngologa z nim, on ma obnizone napiecie i ono mogloby miec jakis wplyw na chrapanie. na razie nie chrapie wiec luz
Blanka jak nie odra, kaszle, katary to jeszcze biegunka. wspolczuje
zdrowka dla wszystkich
szybkie przywitanie, bo zaraz budze dzieci i w biegu sie ubieramy i wyjezdzamy, dzisiaj zabieram ze soba obydwu do babci bo oliwka ma rehabilitację a to wlasnie w miejscowosci gdzie babcia mieszka.
mloda w nocy kilka razy kaszlala wiec zbieram tez inhalator i bedzei musiala sie u babci inhalowac, a bardzo nie lubi
kasia co do chrapania to poszukaj przyczyny bo mi powiedzieli ze jak antos zacznie chrapac to mam isc do laryngologa z nim, on ma obnizone napiecie i ono mogloby miec jakis wplyw na chrapanie. na razie nie chrapie wiec luz
Blanka jak nie odra, kaszle, katary to jeszcze biegunka. wspolczuje
zdrowka dla wszystkich
Ja się zastanawiam czy mi ktoś dziecka jakoś nie zaczarował? Od tamtej pory co pochwaliłam się ze przespał całą noc, jest idealnie:-) wszystkie noce albo spi całe a jak musze do niego wstac to tylko po to zeby dać smoczek czy wziąć na minute na rece i odłożyć ale to maksymalnie 2 razy w ciagu nocy;-) Modlę się, aby już tak zostało