wrrr posta mi zeżarło
A więc jak Cisza to wpadam jaaaa

U nas intensywnie,mama pracuje:-) w zasadzie to praca znalazła mnie,a odkąd zaczęłam już mam 2 inne propozycję

Aj fajnie, na razie,szefostwo chce podpisać ze mną umowę,ale ja na razie nic nie podpisuję póki sama nie będę wiedziała czego chcę
Zosieńka rozgadała mi się jak szalona

składać zaczęła zdania,jej ulubione to "boi sije"(boję się) którego używa tysiące razy dziennie bo ona przecież się boi nawet wchodząc do sklepu

albo "lala pacie",jest w tym przesłodka

bije tatę na co on Zosia nie bij taty a ona "bije tatę"

Ogólnie to typ "ja siama" nie jeździ już w wózku(bardzo bardzo rzadko i to na chwilkę jak już się uda zapiąć) ani w nowym rowerku bo ona musi "iść".No i wredna jest,tata z mamą to absolutnie razem leżeć nieeet,jest płacz i tupanie
Całe szczęście w nocy z nami nie śpi nigdy.
Bliźniaki dziś przedstawiały na dzień rodzica,ale że ja w pracy to mąż pojechał z Zosią ,ale byłą tak niegrzeczna że powiedział ostatni raz

W ogóle chłopaki zaraz będą mieli 5lat,kiedy to zleciało?!
Kasia mam takie samo zdanie,swoje 5lat miał czas na zmiany:-) zza 5lat go rozliczymy,aby tylko kaczor mi się na oczy nie pokazywał bo na widok tego to mam nerwa
Marika a cóż się dzieje???
Akuku Kochana Tobie nie miałam jeszcze okazji pogratulować potwierdzenia płci-gratuluje bardzo bardzo,wiem jak się cieszyłaś ,zapewne jak ja na wieśc ze Zosia to nie pisior
Monia jak wyniki testu?????????????????????????????
Lecę Kochane jak tylko będę miała chwilkę to postaram się zaglądac i odpisywać,bo dziś to oczywiście jedną ręką przy klawiaturze a nogami już gdzie indziej