Kasiu masz racje trzeba cos pisac bo fprum umrze smiercia naturalna..
Cleopatra teraz jak wiem ze ma rozyczke ..no chyba ze to wirus bo nie jest jakos mocno obsypany ..hehe choc mysle ze przy wirusie mialby wyzsza temperature.
Objawy takie . Zanim wyszly krosty mial powiekszone wezly chlonne i zaczerwienione ucho .to bylo z tydzien przed wylotem do pl i tak wlasnie jest ze ok 2 tyg wczesniej ma sie pierwsze symptomy.. po kilku dniach w pl dostal katar wodnisty i 2-3dni pozniej pierwsze krostki.. normalnie pojawiaja sie za uszami i na twarzy a Emilkowi wyszly na zgieciach rak. Myslalam ze na cos uczulony..wrocilismy do uk i poszlam do lekarza to myslala ze to egzema ale nietypowa bo wlasnie bable zamiast takich rozdrapanych mieksc.. on nie drapal ani nic.. na nastepny dzien wyszlo na plecach nogach i brzuchu.. na plecach takie zaognione przy pampku i poszlam do innej dr.. powiedzialam ze mysle ze rozyczka i mi przytaknela.
Temp do 37 czyli standard przy rozyczce i katar maly. To wszystko.
Ja na szczescie przechodzilam bo mam przeciwciala..
Emilek nie byl szczepiony bo odlozylam mmr na lato... noe wiem teraz czy bede go szczepic. Musze pomyslec.
A ja jak sie czuje hm juz ciezko

mysle ze z 10-11 tyg i mala bedzie z nami. Dwa dni temu w jocy obracala sie glowa w dol..cala noc mnie kopala ! Ale sie obrocila bo czkawke czuje na dole i calkiem inne kopniaki
Ogolnie ciezko mi spac bo mnie lydki bola jak w kazdej ciazy..do tego zgaga co jakis czas meczy i mala kopie.. no i emis tez sie budzi ..zycie

Ja mam pidwyzszony cukier po godzinie od glukozy (w pl robilam bo w uk nie robia) i jedni mowia ze wskazuje to na cukrzyce inni ze nie.. w pon polozna pobierze krew na cukier tu i zobaczymy.. tak czy siak kupuje glukometr na dniach bo m przywiezie z pl ..leci niedlugo po dokumenty. I zmiana diety.. ale to mi na dobre wyjdzie bo juz mam troche na plusie hehe .wiecej niz przy chlopcach..tzn wiecej na plusie.. bo z Emisiem zachodzac w ciaze wazylam 2-3 kg mniej niz teraz..no ale liczylam ze skoro schudlam sobie przed ciaza troche to bedzie mniej pozniej a tu doopcia blada
Widac mala chce pokazac kto najpiekniejszy w domu hehe.