reklama

Styczeń 2014 :)

Siva 21.08 wiec jeszcze troche..
Wlasnie spakowalam tprbe dla malej bo skyrcze co 6 minut regularne byly jak lezalam..a teraz soedze i czekam bo jak vhodze to nie pptrafie ldroznic skurczu od napietego brzucha..

reklama
Akuku i jak się czujesz?

Elama to dużo twoja córcia mówi, a z tymi szufladami tak jak pisałam boje się że wyciągnie do końca sobie na głowę a one ciężkie dębowe.

Blanka i inne mamy małomównych szkrabów dobrze że piszecie bo mi już dwóch lekarzy powiedziało że jak na ten wiek to powinien większy zasobów słów. No ale na siłę się nie da:(

Tamtusia gratulacje! A masz już mdłości i inne takie atrakcje? Odpoczywaj i pisz nam jak tam twoja kruszynka
Siva a,gdzie jedziecie w góry? My mamy jechać jak się uda w sierpniu do Ochotnicy 50km od Zakopanego. Będzie trzeba trochę jeździć samochodem ale nie robią problemu z psem, dostęp do kuchni jest a przy Wojtku musi być bo on w restauracji się nie wyżywi, no i najważniejsze cena 20 zł za osobę. Chciałabym jeszcze kupić nosidełko dla większych dzieci ale cena mnie powaliła 300-400 zł - do chodzenia po górach potrzebne a Wojtuś wyrósł z tego małego:(

Cleo mala przed chwila taniec taki zrobila ze myslalam ze brzuchem wyjdzie.. skurcze co 9 minut.
No nic czekam co to dalej bedzie.. jak za dwie godziny nie mina to pojade do szpitala bo mala moze potrzebowac sterydow jeszcze na plucka.. jutro wchodze w 36 t

Akuku nie strasz! Dobrze, że to już 36 tydzień, ale niech sobie malutka poczeka:) A masz z kim chłopców zostawić?

Elama moja Julka to też złośnica - spróbuj jej na coś nie pozwolić to taką scenę zrobi że kokardki opadają;)

Kasiu podziękowania są śliczne:)

Cleo a masz zabezpieczenia na tych szufladach? Ja mam takie coś i ich nie idzie tak łatwo rozbroić:)
A co do klubiku to bez zmian, pracują sobie bez tego wpisu i w sumie nie bardzo można z tym coś zrobić... Ale wiem że zajmują się fajnie dziećmi, Julka zawsze jest zadowolona jak tam idzie i wychodzi uśmiechnięta więc jestem o nią spokojna:)

A jeśli chodzi o mówienie to też gadułą nie jest, ale wczoraj prawie płakaliśmy ze śmiechu, bo tak pogadywała sobie z m:
J: tata tata tata tata tata
M: co?
J: tyyyyy?
M: tak, ja jestem twoim tatą;)
J: aha...

Tamtusia gratuluję:)

Blanka mam tak samo z tym karmieniem, a najgorsze, że kompletnie nie mam pomysłu jak ją odstawić...

Siva to udanego urlopiku:)

Załączniki

• 1437032182372.jpg
    1437032182372.jpg
    24,4 KB · Wyświetleń: 62
Ostatnia edycja:
Akuku trzymam kciukaski aby byl to póki co fałszywy alarm;)

Elama brawo dla Julitki za mowienie;) zdolniacha mala!

Ja czasem lapie sie na tym,ze porównuje Filipa mowę do Nataniela... Wiem ze Natus w tym wieku mowil więcej ale na ta chwilę nie zamartwiam się.... Ma cięższa mowę i tyle... I wszystko po swojemu nazywa!

Jaguś mi tez brak pomysłowości... Byl juz czas ze z dnia na dzień przestal sie domagać... Teraz znów jestesmy w punkcie wyjścia... 100%prawdy w stwierdzeniu,ze im dziecko starsze tym gorzej...
Filip przyciął dwa razy palce w szufladzie.ale nie zauwazylam aby bol go zraził jakos specjalnie.
Siva lubię góry Sudety i wszystkie inne;)góry mnie tak jakos wyciszają i tam czuje ze odpoczywam mimo tego ze ciągle gdzies sie chodzi;)ale w górach odpoczywam bardziej niz nad morzem;)

Dziewczyny! Ja tez dolaczam do grupy ktora juz chce cycanie zakonczyc...juz mnie to meczy,bo znow Arek chce cyca co chwile i szarpie mnie za bluzke :/ 1,5 roku to juz duzo jak na karmienie piersia.

Akuku- trzymaj sie kochana! I dawaj znac co u Was:)

reklama
Akukuo rany Ty już na kocowce,to niesamowite jak czyjaś ciąża leci.Tak jeszcze chciałam życzyć Twojemu synowi wszystkiego co najlepsze z okzji urodzin.Jak się czujesz??Dalej jakies torty wykonujesz,teraz już pewnie nie ma sił.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry