reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Styczeń 2014 :)

Kasia która rocznice jutro świętujecie? No i rzecz jasna na co sie wybieracie;)

Akuku dzieciaczki odbijają sobie jeszcze te wakacje! Co do upalow w ciąży... Nataniela rodzilam w październiku. Ale lipiec i sierpień ledwo przetrwałam.... Zważywszy ze na plusie miałam pod koniec aż 30kg:(

Dzis lenimy sie my nad jeziorkiem;) i jest cudnieeee!

Podobno ten tydzień to najgorętszy tydzień całego lata a i caly sierpień ma być bardzo upalny;)

Ja ost myślałam o naszej Malince.... Milczy i milczy;)

DSCN2299.jpgDSCN2303.jpg

Załączniki

• DSCN2299.jpg
    DSCN2299.jpg
    27,6 KB · Wyświetleń: 69
  • DSCN2303.jpg
    DSCN2303.jpg
    42,3 KB · Wyświetleń: 73
Ostatnia edycja:
reklama
Blanka- gratuluje jeziorka!:) bym sie tez chetnie ochlodzila :) a jutro swietujemy 4 rocznice i idziemy na magic mike'a xxl! :) maz sie podszkoli i pozniej tez bedzie tanczyl :p i Arka oddajemy do dziadkow na noc! :)

Wlasnie! Malinka! I o donie ostatnio myslalam...milcza nam styczniowki...

Hej, miło, że o nas pamiętacie :*

My akurat w CZD jesteśmy. 4- te ostrzykiwanie w tym roku, na razie rezultatów brak, tzn. po każdym razie coraz mocniej puchnie. Na listopad umawiamy konsultacje pod Berlinem...

Poza tym przeprowadziliśmy się do większego mieszkania, siedzimy na kartonach bez Internetu, tylko w kom.

Na nic czasu nie mam... Teraz jak siedzę w szpitalu spróbuję coś więcej popisać i ogarnąć, co u Was...

Hejooo. Znow przepraszam za nieobecnosc. Upaly masakra!! Jestesmy u mojej mamy na wakacjach, w tym roku bida i nigdzie nie jedziemy... ohh, zapomnialam. W sobote jedziemy w bieszczady na Dzien Zubra, bo moj maz wygral konkurs na imie dla malego zubra!
Tak na szybko - zazdroszcze wam tego poludniowego spania... moja porzucila na dobre. Jest to meczace..
Malinka- trzymam kciuki
Kasia,blanka -zazdroszcze jeziorka..

Kasiu, Blanka super wyglądają wasi synkowie :) i zazdroszczę jeziora. Ja chciałam iść z Wojtkiem znowu na basen ale w tym tygodniu nie da rady bo robię co mogę by móc do mamy do szpitala iść a jest problem bo mąż nie zawsze może i nie mam z kim Wojtka zostawić.
Akuku nadal trzymam kciuki:)
Malinka fajnie że jesteś, za was też kciuki :)
Elama a jakie maż imię wymyślił??? Gratulacje wygranej :)

Ostatnia edycja:
Cleo- co do imienia zubra to ja do 1 w nocy siedzialam i myslalam, a maz sie ze mnie smial. Wymog konkursu byl taki, ze imie musi zaczynac sie sylaba PU bo tak nakazuje jakas Ksiega Rodowodowa Zubrow Polskich. Ja wyslalam o 1 w nocy, ale na drugi dzien rano mnie natknelo i wyslalam jeszcze jedno z poczty meza i o ironio zadzwonili do niego ze super imie i ze wygral!!! W sobote ma sie zjawic na dniu zubra na uroczystym nadaniu imienia i po odbior nagrod niespodzianek... imie narazie scisle tajne....

Elama zatem gratki wygranej ;)pomysłowa widac jestes:-)

Kasia wszystkiego naj w rocznice ... Dużo miłości dla was!

Cleo mamie życzę powrotu do zdrowia.

Malinka za Was kciuki nieustająco trzymam... Jak dlugo zostajecie w czd?

Ja właśnie klade Fifiego spać. Gorąc okrutny. ;)dzis wyjdziemy dopiero po poludniu!
Miłego dnia babeczki;)

Blanka- dziekuje serdecznie! :) I dopiero jak sie z laptopa zalogowalam zdj mi zaladowalo! Słodziaśny ten twój rozrabiaka! A jaki duzy jest :)

Elama- gratuluje wygranej! Tobie, bo mąż to przez przypadek wygrał :p

My na zakupach byliśmy i w ciagu minuty Arek zasnał...taki zmeczony przez te upaly. Ale swoja droga dzisiaj wszyscy wstalismy o 7 i tyyyle czasu bylo, ze spokojnie sniadanko zjedlismy, ja mialam czas dla siebie i wyszlam pobiegac, a potem jeszcze obiad zdazylam przygotowac i odkurzyc... chyba zaczne wstawac wczesniej zawsze...oczywiscie jak Arek bedzie dobrze spal :p milego dnia kochane!

Ostatnia edycja:
reklama
Heja:)

Kasia ja uwielbiam wstawac rano! Nie jestem śpiochem,wole miec dłuższy dzień i więcej ogarniete;-) ost wstajemy przed 8;) ale jak się zacznie szkola to pewnie przed 7 będę wstawać.

Gotuje zupę właśnie. Filip bawi sie na dywanie. Musze sie pochwalić ze coraz częściej maly potrafi sie zabawić.. Ostatnim jego hiciorem są Nataniela resorki... Z racji zajawki na autka ma radochę ogromna;)

Do góry