Anisen
kochamy Cię mocno
kuźwa
mąz mi dziś wymienił tel , zabrał mój zostawił swój, bo mój ma lepszy aparat. I ten jego zdechł tak ze go nawet nie włacze. Akurat dziś. kuźwa i nawet nia mam jak mu dać znać ze mi tel nie działa 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

nigdy mi sie to nie zdarzylo,akurat w najmniej trafnym momencie. Po godzinie udalo mi sie go wyslac no i tak czekam, rodzi w tym samym szpitalu co ja moze na tej samej porodowce i mam tylko nadzieje,ze troche szybciej to u niej pojdzie, bo akurat w tych samych godzinach jej wywolywali- taka tabletka na szyjke macicy no i ja meczylam sie do 1 w nocy.ale mocno wierze,ze zaraz juz niedlugo przyjdzie sms od niej. Wogole sie poryczalam przez to...
ale wczoraj rano już bułeczki ze mną robił i sam studiował co jak się włącza 

ech faceci...
jeszcze tylko daj Boziu raty spłacić i będzie oki