A ja juz tak zupelnie z innej beczki, dlatego nie dopisuje do ostatniego postu.
dobra wiadomosc. Bo dzis po tym jak napisalam do Was polozylam sie jeszcze i zasnelam, korzystajac,ze wszyscy jeszcze chrapia i jak sie obudzilam, lezalam zupelnie na plasko, polozylam reke na brzuchu i czulam takie delikatne napinanie, to nie bylo kopanie ale ja wiem, moja dzidzia sie niezle gimnastykuje.te ruchy byly wyczuwalne z prawej strony i jestem ciekawa jak jutro na usg zobaczymy jak lezy- choc do jtra to pewnie pozycje zmieni 10 razy. Jednego jestem pewna dziecko sie rusza! I wstalam z tego powodu bardzo szczesliwa!
W pierwszej ciazy pierwsze ruchy poczulam w 17 tygodniu, w drugiej, co mam zanotowane w 14, a teraz koncowka 13:-)a ostatnio juz sie troche martwilam, bo momentami sie az tak dobrze czulam,ze watpilam,czy ja wogole w ciazy jestem-poza mega wielkim brzuchem
a drugie to wczoraj 'nakupowalam' sobie troche ciazowych ciuszkow w hmie.to chyba jedyny taki sklep, gdzie mozna w miare niedrogo cos fajnego ciazowego kupic. Ciuchy ciazowe z ostatniej ciazy miesiac przed kolejna ciaza do czerwonego krzyza oddalam...tak samo jak i male ciuszki na sprzedaz wystawilam

a zadowolona jestem z zakupow, bo ostatnio juz najwieksze moje jeansy za male i meczace to bylo. Nawet zwykle legginsy mnie denerwuja wiec tez ciazowe mam.a najbardziej lubie takie dopadowane rozciagliwe tuniki podkreslajace brzuszek.
Milego dzionka dziewczyny!