Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
kiedyś (jak miałam jakieś 6-8 lat) tata mojej (młodszej) koleżanki nazwał mnie "Calineczka" i tak do mnie mówi po dziś dzień :-) później zaczęli i inni i rodzina i znajomi i tak mi już zostało a 001 bo nick dość popularny od początku. Skoro może być 007 to i 001 

Dała leki, kazała brać i sie nie bać o dziecko, zapewniała mnie ze nie zaszkodzą , na ulotce też było ze nie dla koiet w ciązy. Powiedziala ze bardziej zaszkodzi dziecku stan w którym byłam niz te leki; syn urodził sie zdrowy a ja sie nie musialam męczyć .Więc nie obawiaj sie tych leków! 

a ja narazie raz na plusie 1kg pozniej znów 0 na plusie a wcale sie nie oszczedzam z jedzeniem czasem wrecz przeciwnie, dlatego sie smieje ze chyba mam tasiemca a tak swoja droga to chyba jedynym moim tasiemcem jest dzidzia
moj facet chodzi do pracy w t-shirtach, ktore po praniu wieszam do wyschniecia na wieszaku od razu. spodni sobie nie kaze prasowac. to co ewentualnie prasuje to sukienki dziewczynek, jak gdzies wychodzimy, lub,gdy widac,ze material tego wymaga.a tak raczej oszczedzam sobie robote gdzie sie da. Moj facet uwielbia prasowac, wiec jak juz raz od swieta potrzebuje to prasuje sobie sam
na szczescie czlowiek cale zycie w ciazy nie jest i moze te zmeczenie kiedys mine.
ale mimo wszystko szczesciara z ciebie
ale jakos specjalnie zalamana nie jestem