reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Styczeń 2014 :)

reklama
inomama 27 lipca jak jakieś fotki beda sie nadawaly do upublicznienia podziele sie:)))
elema można farbować tyle ze ja np wybieram farby bez amoniaku zawsze mnie dusił ten smród a w ciazy jest nie do wytrzymania :///

witam dziewczynki, chyba wczorajszych wpisów nie nadrobię.
wczoraj do końca dnia tak mi głowa pękała, jak nigdy w życiu :no: w dodatku jeszcze wymioty i dzień super miałam. :eek:
dziś też dzień stracony, jadę z małym na odczulanie, tzn teściowa nas wiezie. więc na męża trzeba będzie poczekać do 17.30...ehh nie wiem co ja ze sobą zrobię, chyba rundka po auchan i na plac zabaw, bo Nataniel ostatnio ma alergie na sklepy

Kochane nie będzie mnie do 29 (jedziemy z R na urlop do pl) odpoczywajcie w miare możliwości, przywitajcie za mnie nowych gości :) dobrze że już koniec mdłości, niech uśmiechów na twarzach każdy wam zazdrości, a na urlopie się nie pości (mamy obiadki mniaaam), dobra koniec tych mądrości życzę udanych wizyt i wytrwałści. Paaaaaaaa :laugh2::laugh2::laugh2:

Elama, sa rozne opinie na temat farbowania. Wiem, ze duzo dziewczyn farbuje, ale ja wstrzymuje sie do drugiego trymestru.w kazdej ciazy nie farbuje wlosow w 1 trymestrze gdzie wyksztalcaja sie wszystkie niezbedne organy dziecka. Moja lekarka tak mi doradzila i tego sie trzymam. A potem i tak nie farbuje na calosci a tylko pasemka, nie dotykajac skory.
Widzisz jedni uwazaja na to, inni na tamto.ja jestem za uprawianiem sportow w ciazy, pije kawe, cole, choc niektorzy twierdza ze to zabronione.jem tez lososia wedzonego w malych ilosciach, i tez niektorzy stwierdza,ze to zle.
za to unikam jak moge wszelkiej chemii, papierosow, alkoholu.
to troche zalezy od osoby jak bedzie dbala o siebie w ciazy, z czego zrezygnuje, a na co sie zgodzi. Wszystko oczywiscie tez konsultacja z lekarzem.
teraz mam zupelnie innego lekarza, inny kraj i wedlug niej moge jesc wszystko,ale farbowac wlosow ani razu. Chyba Ci nie pomoglam co:-D

co do farbowania włosów, to tak jak pisze Justyna, najlepiej skóry głowy nie tykać farbą. a najbardziej szkodzi wdychanie amoniaku, wiec trzeba tylko kupić farbę bez niego. chyba z loraela są takie
Pustiszi, baw się dobrze w pl :)

Ja też Natanielem farbowałam i teraz jraz już też/ Moja gin dala pozwolenie.

Vibovit pamietam, jak z reki sie zlizywało :p

Dona wspólczuje Ci znów tego brudzenia i stersu przy tym. Oby bylo wszystko dobrze.

Pustiszi milego wypoczynku:)

Ja zaczełam ostro szaleć z zakupami dla Filipa (chyba ostatecznie zostanie Filip nie Oliwier bo syn tak starsznie prosi). Mam juz nawet kombinezon:) A Natus wczoraj jak był ze mną na zakupach , wybierał małemu czapeczki, spodenki a w pewnym momencie popatrzył i mowi- a teraz to już tylko Filipkowi bedziemy kupować? Wytłumaczyłam mu cokolwiek,ale czułam ze jest zazdrosny wiec kazałam wybrać sobie jakieś podkoszulki!

cze z rana (hehe)

Delewarre - to niebezpiecznie brzmi, ale lepiej już z mamą?

Dona - cholera z tymi brudzeniami, miałaś już wyczerpać limit!

Elama - ja farbowałam i bardzo ładnie wyglądam:)

Pustiszi - miłego wypoczynku!!!!!!!!!! narób zapasów polskiego jedzenia:)

reklama
Blanka, pochwal się zakupami :)

a ja muszę się pochwalić że 5 ząbek nam wyszedł :) pierwsza dwójeczka :-)
dobra ruszam tyłek i trzeba się zbierać do miasta

Do góry