• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Styczeń 2014 :)

Ikasia ściskam Cię*
Anisen o ja Cię, ale masz się z nią, normalnie jędza stara, nie dość, że grzebie Ci w szafie to jeszcze tak na Ciebie mówi. Ja szczerze w sukienkach chodzę tylko latem i najchętniej bez rajstop i pończoch tylko w majtasach samych. Choć jak muszę to z dwojga złego zakładam pończochy właśnie.

Edit Vinga superaśnie:-D Super, uwolnisz się od teściów!!!! Yupi

reklama
Czikusia, na kolegialnej nowy blok się buduje :) malutki, tylko 3 poziomy, 18 mieszkań więc bardzo kameralnie. i to właśnie mi się podoba :D
Hope, a żebyś wiedziała, w końcu się uwolnię!!!! :laugh2: wczoraj do szału mnie doprowadzała. ona wszystko najlepiej wie i chce nam życie układać. męża do pracy wysyła nie wiadomo gdzie, kredyty już nam bierze, wszystkim by rządzić chciała.

anisen co za baba! w szafie..masakra.. jezu nie no lepiej zebys nosila babciowe gacie..;(
vinga to super ;) ja wiem ze sie wasze stosunki poprawia z mezem jak pujdziecie na swoje, bedziesz spokojniejsza ;)

Anisen, zanim wyszykujemy mieszkanie to i nas jesień zastanie

[video=youtube;XNDWN8KDVSM]http://www.youtube.com/watch?v=XNDWN8KDVSM#at=368[/video]
popłakałam się, chryste jak można być tak bezmyślnym i bezdusznym :(

reklama
Widziałam, tzn nie dałam rady dooglądać do końca.

Z tego wszystkiego to zapomniałam ze dzis piątek i zrobiłam dzieciom kotlety mielone na obiad

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry