• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Styczeń 2014 :)

w Ameryce mnóstwo ludzi tak dzieci zostawia, przecież to nieludzkie. pamiętam w Polsce była taka kampania ale o psy w samochodach chodziło, a oni biedne dzieci tak zostawiają :no:

reklama
Vinga wczoraj widziałam ten filmik... wyłam jak bóbr... w polsce mało jest takich przypadków bo rodzice nie zostawiają dzieci w autach... za to w stanach jest to nagminne...

No i gratuluję mieszkania!!! Mogę się tylko domyślać jak bardzo się cieszysz!!!

Blue a tym że według USG to ja zaczynam 19 tydzień nie 18 dlatego mówiłam o zmianie suwaczka... no ale na razie niech będzie taki, Zobaczę na kolejnym USG jak to wygląda.

Nigdzie stąd nie mam zamiaru odchodzić. Za bardzo was wszystkie lubię! :-D Idę zbierać się na ten ślub znajomych!

Anisen, Ty to masz z tą teściową, ja myślałam, że moja niedobra a Tu masz, są gorsze :)

Mnie też coś gardło zaczęło pobolewać, ale ja tu w pracy klimatyzację mam, więc siedzę w zimnym, a potem wychodzę na upał ...

Vinga
, fajnie z tym mieszkaniem. Cieszę się, że udało się coś znaleźć - i to jeszcze nówka nieśmigana super!!!!

Co do filmu, to nie mogę oglądać ....

Edit:
Lecę do galerii :-)

Widziałam ten film, kurcze serce się kraje i łzy lecą ciurkiem! Jak można. Jakoś nie umiem opanować łez i przestać o tym myśleć. I nie chce mi się wierzyć, że matki w Stanach są tak bezmyślne. Pomijam, że upał, ale nie zostawiłabym choćby z powodu, że dziecko mogłoby płakać za mamą:-(. A już w taką spiekotę i na tak długo to już mi się całkowicie w głowie nie mieści.
Moja córcia by nawet minuty nie usiedziała sama w samochodzie, zapłakałaby się. Kurcze, a ten chłopczyk na początku w ogóle nie płakał, tylko grzecznie czekał na mamę, chyba przyzwyczajony był:-(:-(
Kurcze rozbiło mnie to i nie umiem przestać myśleć o tym biednym maluchu:-(.

No masakra jak mozna tak postąpić. Nawet nie wyobrażam sobie tego.
Mówie ze każdy ma swój prywatny krzyżyk, ja mam mój- teściową ;) Za to dzieci mama wspaniałe dla rekompensaty ;)

reklama
Ja nie miałam pojęcia, że takie zostawianie dzieci w samochodach to jest taka nagminna sprawa w USA :-(. W głowie się nie mieści. Chociaż dobrze, że robią takie kampanie. Może to jakoś pomoże to zwalczyć....

Anisen
dobrze, ze nie musisz się z nią użerać na co dzień. I warto by, żeby Twój mąż powiedział jej czasem do słuchu!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry