• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Styczeń 2014 :)

blue to na wet nie gbur to czlowiek ktory nie szanuje nikogo poza samym sobą ! moj maz jest jedynakiem , Nataniel jak dotąd byl jedynym wnukiem a i tak dziadek ma go w du...... ja 5 lat po slubie mowie mu na pan :):):) a co!

Jej zaraz biore sie za nadrabianie postow bo do tyłu jestem ! niedawno od kolezanki z synem wrocilam i padam ...

reklama
diablica, nic już nie wstawiam. a tak w temacie to w pl też już takie rzeczy się dzieją, przed chwilą czytałam na wp jak ciotka dziecko w samochodzie zostawiła.
a mi na głowę co innego siada i zgłupieję niedługo ze strachu.

hej witam
dziś upał dał mi w dup... lubię ciepełko ale bez przesady
nigdy nie zostawiłam dziecka w aucie
no moze na cpn biegiem zapłacić a on siedział zapięty albow garażu ostanio ale okna otworzone miał i spał a ja byłam nie daleko
u nas w miescie była nie dawno akcja
przyjechali Norwegowie zwiedzac sobie dziecko zostawili po 30 min sie obudziło a było gorąco ktoś wezwał policje po godzinie nawoływania rodzice sie nie pokazali wezwano pogotowie i wybito im szybę dziecku nic sie było ale dosc długo płakało i pojawili się rodzice zdumieni ze u nich tak się robi !!! oczywiście zostali ukarani mandatem i brakiem szyby :D
co by było gdyby było wtedy cieplej jakby nikt sie nie zainteresował ?? nie odpowiedzialnosc i głupota a później wielkie tragedie !
nie wiem czy moje suwaczki działają

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry