• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Styczeń 2014 :)

paulisiaa witaj! musi być dobrze!
vinga, może to jeszcze za wcześnie, poczekaj spokojnie i zatestuj bliżej @
juliana, czekamy na wynik :-)

A ja się dziś zapisałam do lekarza. Jest początek maja a pani powiedziała mi, że mają już wyczerpane wszystkie punkty na nfz i będę musiała płacić za wizytę z usg 130 zł :wściekła/y: zastanawiam się, czy nie poszukać innego lekarza... tylko nie mam się kogo poradzić, mieszkam krótko w tym mieście i nie mam tu ani rodziny, ani znajomych...

reklama
Paulisiaa witamy!

Malinka, poszukaj w internecie opinii o innych ginekologach, może znajdziesz jakiegoś dobrego lekarza. ale do lekarza idź lepiej ok 7 tygodnia, wtedy i serduszko może usłyszysz :tak: ja w poprzedniej ciąży chodziłam ciągle do lekarza prywatnie, niestety w mojej okolicy nie ma dobrego gina na nfz.

Oooo już styczeń? GRATULUJE WSZYSTKIM i życzę spokojnych jeszcze 8u miesięcy ;)
Pozdrawiam majowka, która jest już po terminie ;((

Witam się i ja :)
3testy pozytywne za mną. W tym 2 betki.
Wczoraj 528,3 :)
Lekarz niepotrzebinie dał mi skierowanie na usg bo nic nie było widać..a tylko sie zestresowałam ze nic nie widać :) jutro kolejna wizyta u gina.juz 3 w przeciagu 1,5tyg :)

W zeszłym miesiącu dowiedzialam sie ze jestemw ciazy..ale wystąpiło wczesne poronienie.miałam juz umowioną wizyte i gna..wiec poszłam na nią teraz.dzien przed @ :) Dostałam skierowanie na bete i wyszła na początku 3,4 :) 2 dni pozniej pozytywny test :) i znowu polecialam do lekarza... no i sie zaczęło :D byłam u położnej dzisiaj to powiedziala mi ze betka ładnieprzyrosła i jutro jakby nie było za łeb i do lekarza mnie zaciagnie bez kolejki :) a co :) no i chyba jest ok :)
To bedzie moj drugi dzidzius :)

Anna, kciuki trzymam żeby tym razem było ok. widzę, że od owulacji bierzesz luteinę. rozumiem ze po to żeby tym razem dzidziuś się zagnieździł?

reklama
Tak. W zeszłym cyklu cos nie wyszło.. pod koniec mialam bete 4,3
Dobrze ze tym razem jest przyrost.Wczoraj 528,3 :)
I czuje sie beznadziejnie jakos...wszystko mnie boli,chce mi sie spac...zyc nie umierać :) ale czego sie nie robi

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry