reklama

Styczeń 2014 :)

reklama
My z małym tylko na chwilkę.

Zdałam egzamin pisemny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I to z całkiem niezłą ilością punktów się pochwalę :)

w przyszłym tygodniu mam ustny i jak zdam będę WOLNA jak ptak :)))))) no, przynajmniej na 2 miesiące

teraz nie będzie mnie pewnie na forum (może coś czasem poczytam, żeby zupełnie nie wyjść z obiegu), bo złapałam stresa i muszę się dużo nauczyć przez ten tydzień. Proszę o kciukasy, ja trzymam za wszystkie wizytujące w tym tygodniu i do zobaczenia!

Buziaki styczniówki!!!!

wpadam tylko na chwilke...jestesmy kolejny dzien na urlopie...obecnie w Tychach...dzis bylismy w zoo..mam fotke z tygrysica w ciazy::: potem w muzeum browarnictwa...akurat teraz cos dla mnie...szkoda ze pogoda sie popsula...choc i tak nie narzekam, bo cdzis mialo padac caly dzien a w sumie dopiero teraz zaczelo::ale w hotelu basen i inne atrakcje:: jutro jeszcze slask a w srode zakopane na trzy dni::: buziam Was...p.s chyba przeginam tu z jedzeniem bo juz kilogram wiecej::

Ikasia super, życzę udanego wypoczynku:-) Też myśleliśmy o takiej objazdówce gdzieś po Polsce, ale to pewnie najwcześniej za 2 lata:-D Nie przejmuj się kilogramami, na to będzie czas po porodzie. Teraz ciesz się urlopem:tak:

Witam wszystkie styczniowe Mamusie :) jestem tutaj pierwszy raz, wcześniej nie miałam chwili żeby się tym zająć. Ja również w styczniu zostanę mamą po raz pierwszy w dodatku "podwójną mamą", gdyż w brzuszku śmigają mi dwa bąbelki, niestety jeszcze płci nie znam ale mam przeczucie że to parka :)

Ikasia tak blisko mnie :) Ja w Nowym Targu :) Jak będziecie przejazdem przez NT to wstąpcie na lody na rynek do Żarneckich. Najlepsze jakie jadłam do tej pory :) w bramie na wagę ;)

Effcia123 witaj. Gratuluję bąbelków. Pewnie dostajesz niezłe kopniaki :-D

Dziewczyny a wy tak na 100% ufacie USG?? Chodzi mi o płeć, nie macie obaw, że jednak lekarz może się pomylić :confused:

reklama
jak widziałam ewidentnie sisusiaka to tak ufam :)
z resztą mój gin mi przy pierwszej ciązy powiedział : jak będę na 100% pewny to powiem ale jak nie to nie będę gdybał. No i dzieki temu o córeczce dowiedziałam sie duuuużo później niż o synku ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry