jagus_87
Fanka BB :)
Anbas, ten worek z prezentami to bardzo dobre porównanie
Ania, może faktycznie chociaż tak profilaktycznie bierz magnez, powinien pomóc - wczoraj mówiłam ginowi że często czuję twardnienie brzucha, chociaż nie mogę powiedzieć że jest to jakieś bolesne i powiedział że spokojnie nawet do końca ciąży mogę łykać magnez tylko kupując mam zwrócić uwagę by był z B6 bo to pomaga we wchłanianiu
I wczoraj się wydało że moja mała jest tak ułożona że ćwiczy sobie na moim pęcherzu uderzenia z główki;-) I też już obróciła się główką w dół
Ania, może faktycznie chociaż tak profilaktycznie bierz magnez, powinien pomóc - wczoraj mówiłam ginowi że często czuję twardnienie brzucha, chociaż nie mogę powiedzieć że jest to jakieś bolesne i powiedział że spokojnie nawet do końca ciąży mogę łykać magnez tylko kupując mam zwrócić uwagę by był z B6 bo to pomaga we wchłanianiu

przewrócił się na kubek od danonka, był ostro zakończony. na szczęście obyło się bez szycia, ma przyklejoną taką tasiemkę żeby ładnie się zrosło. ale co ja przeżyłam, myślałam, że zaraz urodzę z nerwów.