magsus
Fanka BB :)
Akuku współczuje mężowi ale niestety będzie musiał te kamienie urodzić !!! Ból podobno przyrównywalny do porodu . Siostra moja ma 20 lat i rok temu rodziła 5 szt tez nic nie dostała na rozbicie bo to zależy od wielkości tych kamykow jej miały średnio 5 mm dostała tylko mocne przeciw bolowy które na nią nie działały . Mogę ci doradzić tylko tyle w chwilach najgorszego bólu nalal wody do wanny bardzo ciepłej a nawet gorącej i niech m sie moczy i termofor z gorąca woda a jak nie masz to zwykła plastikowa butelka owinięte w coś cienkiego zeby sie nie popatrzył !!! Siostrze przynosiło to ulgę !!! Jednak dwie noce z rzędu wizyta na pogotowiu i dostała zastrzyki które działają około 24 godz !! Acha bardzo dużo musi pić !!!!! Wody przede wszystkim a jesli go bardzo nie boli i moze sobie pozwolić na piwo to tez niech jedno wypije ( zalecenie lekarza) moze stracić apetyt i wymiotowac żółcia tym sie nie martwić to normalne jesli nie będzie jadł !!!!

Nie ma to jak dobre wiadomości z samego rana, ech super dzień mi się zapowiada
Ostatnia nadzieja że uda się przesunąć wizytę przynajmniej o 30 minut ale szczerze to wątpię bo to prywatna klinika i wszystko tam mają co do minuty zaplanowane...
.... A może jakieś ziółka.