• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Styczeń 2014 :)

delewarre, olich: hahah mój też brzęczy jak widzi, ze porodówkę oglądam, bo mówi, że jego drażnią te porody, jak sami rodzić będziemy za chwilę, więc sobie zazwyczaj nagrywam i oglądam jak go nie ma :-D:-D

reklama
Inomama - pięknie to opisałaś, naprawdę dzielna byłaś na to co Cię tam na porodówce spotkało. Laurka na pewno zdrowa i duża rosnąć będzie, mimo tego że musieli jej pomóc w wyjściu.

Ja też namiętnie porodówkę oglądam - mój się nie buntuje tylko ogląda ze mną i przytula jak się rozklejam ;)

inomama: kochana - twój opis porodu jest pierwszym w wątku, przy którym się popłakałam - wszystkie są takie radosne, miłe i szybkie - a twój rozkłada na łopatki, wzrusza do szpiku kości :zawstydzona/y: Te przeżycia i emocje, które wciąż są w tobie i w każdym słowie, które napisałaś mnie powalają...

Dzielna babeczka z ciebie i wiem, ze wszystko w główką Laurki będzie na pewno dobrze!

Inomama mnie też łza pojawiła się w oku cczytajac twoj opis porodu. mam nadzije ze z Laurka będzie wszystko dobrze. zastanawiam sie tylko dlaczego przez usg nie sprawdzili ulozenia malej w brzuszku i nie zrobili szybciej cc tylko stosowali ten odkurzacz?

Dziewczyny super Wasze wspomnienia... Inomama będzie dobrze.

A ja teraz siedzę i się śmieję jak głupia. Kaha napisła na szpitalnym że porodówki przepełnione,bo niedawno pełnia była. Więc sobie myślę, następna pełnia księżyca moja.... Patrzę do kalendarza faz księżyca, a tam kolejna pełnia 15 luty.... Jak tak dalej będzie to faktycznie do walentynek dociągnę....

Akuku jak tam synek? A może mama zmieni męża w szpitalu na trochę?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry