reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczeń 2014 :)

A moze zrobic jakis watek na dyskusje o lekach i suplenentach?

Ja w aptece widzialam BioGaie i stala normalnie na poleczce.

Jak ja z checia bym poszla na dwor. Tylko co jak starszak chory.
Oczko Laurze znow ropieje :(

reklama
Boooooosko na dworze ale siedziałam na słońcu głowa mi lęka i strasznie mi sie spac zachciało uuuuh

Jestem dumna z synka mojego ssie wszystko co mu sie do buzi da w butelce to juz dawno smoczki jakie tylko sa nuk avent lovi itd ;) i juz smoczki do ciumkania 3 rożne firmy kształty i mu nic nie przeszkadza doi wszystko !! ;)

Dziewczyny jak ubieracie dzieciaczki na taka pogode jak teraz. U nas 12 na plusie w cieniu, ale wiatr mroźny. Jakiś kocyk też czy sam ochroniacz od wozka? Zawsze mialam z tym problem:(a o przegrzanie szybko
.

Jasio jednak nie ma kataru. Musialo mu sie mleczko tak cofnąć..

PUSTISZI pozniej juz synek xacznie wybrzydzac co do smoczkow ;)
WIOLKA u nas w sloncu 20st. Ja wkladam w kombinezon tak jak jest ubrana, czyli body, polspiochy. Do tego cienka czapka welurowa i rekawiczki. Bez kocyka tylko ochraniacz. Jeszcze troche to zmienie na cienszy kombinezon. Mam nadzieje ze nie przegrzewam

Marika to może być faktycznie za rzadko - ja miałam to zapalenie 2 lata temu i ten kanalik strasznie szybko zachodził ropą, więc po kilka razy dziennie go masowałam

Heh Marika on wlasnie skończył wybrzydzać przyzwyczaiłam go dwa tygodnie do wszystkich tak samo tych do butelek i ciumka i śpi ze wszystkimi

Pustiszi to super, moja starsza tez nie robila problemu smoczkowego a młodzian na razie ma jeden i nie wiem czy bedzei to dla neigo problemem gdy dostanie inny

Marika znajomej corka tez ma zatkany kanalik a ma juz 2 lata i jak ma katar albo bardziej wieje to to oczko zawsze ropieje. co do ubrania to ubieram tak jak ty, tylko dzisiaj zamiast ochraniacza przykrylam kocykiem ale w sloncu calkiem zdjelam kocyk i lezal tylko w śpiworze

reklama
Mloda moja tez ciagnie rozne smoczki i butelki bezoroblemowo.
Ostatnio znow sie troche zdolowalam :( Chodzi znów o karmienie. Nadal sciagam laktatorem ale niestety niezależnie od czestotliwosci sciagania sciagam tylko od 120-150ml i ani kropli wiecej a podobno dzieci od 8 tyg powinnt wtpijac juz nawet 180ml. Moja by w zyciu tyle nie wypila... Gora 140ml a i to rzadko... No a do tego wszystkiego mam naderwane sutki od tego ściągania. W jednej piersi az do krwi :( i boli bardzo jak sciagam :( i chyba bede musiala powaxnie pomyslec o mm :( a tak chcialam karmic piersia :(

Do góry