reklama

Styczeń 2015

Witam się wieczorową porą;)
Moje dziecko śpi, mąż na wspinaczce, a ja smażę omleta;)
Dziś sobie zrobiłam przyjemność o odwiedziłam fryzjera;) Relaksik;)

Ja mam następną wizytę 12 czerwca chyba że lekarz mnie wezwie wcześniej, bo wyszły mi bakterie w moczu i czekam na wyniki posiewu. W ciąży z Filipem też wiecznie je miałam, ale tamta moja pani doktor to olewała, a ten lekarz mnie uświadomił, że to może być niebezpieczne.

Trzymam kciuki za wasze wizyty;)

reklama
Cześć Aladynka.
Ja jeszcze poczekam z wpisywaniem się na listę styczniówek. Czekan na zdjęcie dziecka, bo go jeszcze nie widać. Mam nową schizę niestety...że też ja mocniej nie dusiłam tych lekarzy wcześniej...bo mam mleko w jednej piersi (jeszcze przed ciążą miałam). To raczej zły znak. Może świadczyć o podwyższonej prolaktynie. Mówiłam 2 lekarzom, że okres mam nie taki co trzeba. Nie ma co płakać...czekam na rozwój wydarzeń. Niestety w pracy już wiedzą, że jestem w ciąży bo na zwolnieniu było wpisane "B". Gorzej będzie jak się coś stanie a fama poszła, że w ciąży jestem

Zgadzam się z lekarzem,ja w drugiej ciąży też wiecznie bakterie w moczu i moja ginka w dziewiątym miesiącu zlekceważyła to i mały urodził się z tym samym i od urodzenia antybiotyk,8 dni w szpitalu,a jego siusiak był jedną wielką raną ,koszmar

Nie minęły jeszcze 2 tygodnie a my już mamy 100

Ostatnia edycja:
Dziewczyny piszecie i piszecie, że nie ma jak nadążyć z czytaniem wieczorową porą, jak już mam jak zasiąść do kompa :P
ja niestety między 7 a 18 jestem poza domem, no chyba, że uda mi się zainstalować dostęp z komórki, wtedy może uda mi się częściej do Was zaglądać :)
czytam o Waszych przypadłościach, mdłościach, jedzeniu i zastanawiam się, czy ze mną jest wszystko ok, bo oprócz senności, lekkiej zgagi i ciągnięcia w dole brzucha nie odczuwam nic...moze to jeszcze za wcześnie?

ja z kolei w poprzedniej ciąży miałam niskopłytkowość moje płytki krwi to 24 gdzie norma to 130 ciekawe jak będzie tym razem o wynikach dowiem się dopiero w gabinecie bo wyniki bezpośrednio tam trafią

Gabi, nie ma co się przejmować, ja w ciąży z Filipem też nie miałam żadnych objawów. Trochę lepiej mi się spało, częściej odpoczywało, ale nic poza tym;)

Moje wyniki też prosto do lekarza, ale mam możliwość podejrzenia w internecie, i tak patrzę, że chyba wszystko w porządku, ale jutro pewnie i lekarz zadzwoni albo maila wyśle;)

heja wieczornie.

witam nowe mamy.

Miedzy moimi dziecmi bedzie jak dla mnie spora roznica wieku. Filip bedzie mial prawie 10 lat a Oskar prawie 6 lat. pomoc sie przyda :)
Sama mialam z rok mlodszym bratem jeszcze mlodsze rodzenstwo. jeden 8 lat po mnie sie urodził, a blizniaki jak ja mialam 12 lat. szal byl. taka wczesna szkola zycia :) ale tato sie smial ze dzieki temu przynajmniej do matury bez wlasnego dziecka dotrwalam. Nie ma to jak solidna antykoncepcja :)

co do jedzenia.
Ja duzo nie jem teraz. tzn.. od wczoraj to zre. bo mi szkoda jedzzenia zeby sie zmarnowalo. :D miesa pomrozilam, bedzie na potem, ale pozostawaly salatki, owoce. wiec opycham sie jak bąk. jutro koleną czesc zawioze mamie. niech i ona sie utuczy :)
Z F za to pochlanialam wszystko. nie wazne smakowalo nie smakowalo. I tak zezarlam.A jablka jak widzialam to slinotok. w kolejce potrafilam sie przepchac na początek bo ja JUZ chcialam.
z O tak mialam z zelkami i mandarynkami.

teraz narazie nic mnie tak nie pociaga. No picie. musi byc mokre pod reką bo sama swiadomosc ze brakuje mnie do szalu doprowadza.

ide ja spac bo jutro znowu wstane o 5.

aaaaaa kupujemy chlopcom domek. F mial obiecany ze albo zrobimy mu jakis albo gotowy sie kupi. No i nic nie wiedzą bo by do szkoly isc nie chcieli. zebrali na urodziny pieniądze i jutro Ł jedzie do takiego milego pana :)

ktoras pisala ze wozki ogląda :) Ja juz bym kupila :) i lozeczko juz bym wstawila.

kupilam chrzesnicy sukieneczke na chrzest to mam dylemat czy dac.. czy moze zatrzymac :D bo a noz bede miala corke :) to nic ze przyjaciolka potem powiedziala ze pooddaje mi ciuszki,ale sam fakt ze juz by czekalo :)

bada m. Ja sikaniem się nie martwię bo pamiętam ze sikanie dopiero zaczęło się pod koniec i w nocy dwa razy wtawalam ;)

Gabi ciesz sievtwoje objawy są super :) zazdroszczę, ja od dziś mdłości, zawroty głowy cycki bardziej bolą a ja siedzę z lekko zcisnietym brzuchem tomem odruchy wymiotne juz nie mowie o tym ze wczoraj dostałam ataku duszności bo mnie pies wku***ł... Ponoć każda ciąża inna u mnie niestety chwilowo wygląda jak przy oli :/

reklama
Dziewczyny, ja miałam mdłości na samiuteńkim początku, teraz czasem tylko złapią. Ale za to sikam często. W nocy, jak w końcu Fi śpi jak aniołek, to i tak budzę się na siku;)

A ja nie myślę o zakupach wcale;) Ja mam w domu jeszcze prawie niemowlaczka;) A łóżeczko drewniane śliczne stoi w pokoiku nie używane, z pościelą w osiołki, którą sama uszyłam;) A Fifi śpi w turystycznym u nas w sypialni;)
Dla malucha będzie kołyska, która czeka w piwnicy.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry