reklama

Styczeń 2015

reklama
U nas śniadania zawsze robi mąż jak jest w domu.
Teraz ten luksus będę mieć tylko w weekendy, ale zawsze coś ;)

Z okazji beznadziejnej pogody oglądamy Rio 2.
Przynajmniej dzieciaki przy bajce się nie kłócą heh

Co za pogoda wlasnie mialam wyjsc z domu i znowu leje wrrrr zwariowac mozna!

U mnie sniadanie poranne to przewaznie kazdy sam sobie robi bo kazdy ma na cos innego ochote hehe

No i wrocilismy, umeczylam się okropnie, ale wzielam ze sobą męża to on się nazginal przy mierzeniu butów:)
Dziewczyny jeśli któraś zbiera wyprawke już to w pepco są bodziaki za 3 zł. Sliczne. Ja dopóki nie poznam płci to się wstrzymuje.
Za to kupilam w lumpku spodnie ciazowe, fajne bo ze zwezanymi nogawkami, będę do kozaków pasowały :)

U nas ze sniadaniami różnie, przeważnie ja robię, bo mąż w pracy lub jeszcze nie wrócił. Ale u nas śniadania szybciutko są.

A u nas w sumie ciepło i słonko co jakiś czas wychodzi :-D

Jezyk ooo ja od tygodnia poluje na ciążowe spodnie ale nie mogę ustrzelic nic

Aob jak teściowej będziesz dokuczać? :-D

Aneta witamy :-)

U mnie spodnie ciążowe niby dobre a jak chodze to sie zsówaja wiedz chodze na sportowo spodnie dresowe i jest mi wygodnie a że wygladam jakbym szła biegać to już inna sprawa :p

Jezyk ja mam pecha do tych body z Pepco. Dla Domi miałam dwie sztuki i jedna popruła się prawie cała na szwie, a w drugiej napy odpadły przy pierwszym ubieraniu.

Aneta witaj

Uwaga będę się chwalić: WYGRAŁAM bon na 50 zł do Smyka w konkursie mleka Nan:-) Już dawno nic nie wygrałam, a tu dziś telefon potwierdzający wygraną:-) Ale kiedyś wygrałam aparat fotograficzny i gdy miałam 3 lata wygrałam sanki, które są w rodzinie do dziś.

Za to córcia po szczepieniu jednak miała stan podgorączkowy w nocy, a teraz od rana luźne kupki. Teraz cwaniara odsypia zarwaną noc, ale zaraz będę zła mama i będzie budzenie bo już 2h śpi.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry