reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczeń 2015

Doggi dziękuje za pocieszenie :happy:

U mnie też trochę za duża ta różnica między dziećmi,bo teraz fajnie ale jak okruszek będzie szedł do szkoły,komuni to Antoś matura i studia i najlepiej teraz też była by dwójka,żeby miały siebie tak jak chłopcy ,ale na czwarte dziecko się już nie zdecyduje

reklama
dzięki dziewczyny za otuchę :)
w sumie jak teraz opisujecie swoje kolejne dolegliwości, to i ja 2 razy wstałam o 6 na siku ;p i wczoraj na faktach się popłakałam, tak bez powodu :)
to moja pierwsza ciąża, więc czasem mogę zadawać dziwne pytania :) większość z Was już przynajmniej raz przez to przechodziła :)

a co do zakupów, o których już piszecie, ja nawet o nich nie myślę, stwierdziłam, ze będę kupowała dopiero jesienią :ppp jak już może pójdę na zwolnienie :) choć może poczuję TO wcześniej, jak już zacznę mieć brzuszek :)

szefowi planowałam powiedzieć niedługo, ale po dzisiejszej feralnej wizycie u gina stwierdziłam, ze poczekam jednak do momentu aż zaczniemy słyszeć bicie serduszka Kropka :) myślę, ze będzie zszokowany, szczególnie, że pracuję tu od pół roku ;)

Doggi, nie posądzaj mnie o takie zachowania;)

Kurcze, ale poważnie, pamiętam, jak wynosiliśmy tą kołyskę, bo Fi już się ledwo mieścił. Poryczałam się strasznie, zresztą jak na każdej zmianie w życiu mojego syna. A teraz znów ją przyniosę i znów wyciągnę malutkie kołyskowe pościele;) Jedna w osiołki uszyta z tego co mi zostało po dużej filipiej pościeli;) Aż się wzruszyłam;)

Filipiamama haha wiem, taki żarcik nie mogłam się powstrzymać ;)

Tez mam kołyske, jak tesciowa dowiedziała się ze będzie babcią po raz pierwszy od razu pobiegła do stolarza i kazała zrobić kołyske specjalnie dla berbeciowej (jest tak piękna ze nie umiem jej opisać jak ja odkopie kiedyś zrobię fotkę i wam pokaże bo prezent najpiękniejszy)

Feralna, pisałam juz o tym na wątku z wizytami, bo kobieta do której poszłam stwierdziła, ze na usg jest jeszcze za wcześnie, bo w sumie to jeszcze nie wiadomo co sie moze wydarzyc (!!!), usg zrobiła mi dopiero po prośbach, oczywiście z łaską, bez wyjaśnień i opisów, nie podając "wieku" Kropka :(
oczywiście o badanie na cytomegalie tez musiałam prosić :( więc generalnie już nigdy ta, nie pojdę, a dodam, że wizyta była z abonamentu [prywatnego, nie z nfz i oczywiście wszystkie badania mam zawarte w tym abonamencie...
poza tym znalazła torbiel na jajniku, podobno tak czasem jest w ciąży, ze hormony tak działają :(

Gabi moją opinię na tematykę pani doktor znasz :) szukaj kogoś bardziej kompetentnego, ciążowy nie choroba ale nie można tak o zbywac matek bo "za wcześnie i wszystko może się zdarzyć"

reklama
Dżizas mój mąż jest gUpkiem!!! On mnie rozwala na łopatki wiecie ci zrobił? Przyłazi do mnie i mówi "to słuchaj tak mnie naszło jak ty jesteś w ciąży to musze zacząć cie bić!" i zaczyna mnie "bić" a ja Zaczynam się śmiać i mówię "Tomek Ułomek teraz to ty powinieneś PRZESTAC mnie bić " a on mówi "nieee musze cie bić żeby cię przygotować na ból porodowy" Hahahahahahahahahahahahaha nie mam siły, i jak takiego nie bić?! :)

Do góry