Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Hej styczniówki.
Dziś miałam usg połówkowe. Dzidzia ma się dobrze i siusiak nie odpadł Jest chłopak. Ma teraz 355 g. :-)
Najważniejsze że łożysko się podniosło nie jest na dnie macicy teraz tylko na bocznej ścianie. :-)
Karpanna i super! Gratuluję jestem ciekawa czy u mojego stacha siusiak odpadł czy został okaże się już jutro o 13.40 can't wait bierzemy Ole nawet zr sobą żeby z bratem się poznała
a właśnie, jak myślicie, czy 2,6 letnie dziecko rozumie, że mama w brzuchu ma dziecko i to będzie nowa osoba, która będzie z nami mieszkać? młody codziennie przed spaniem głaszcze mój brzuch, całuje i mówi, że tam siedzi dzidzi... ciekawe, czy to wyuczone-nawyk, czy serio tak myśli
Sprite moja koleżanka miała taką córcia 2,5roku i tak kochała brata w brzuszku a jak brat się urodził kochała go jeszcze bardziej zero zazdrości wszystko mu oddawala itp mam nadzieje ze moja córeczka mamusi tez tak będzie miała puki co jest miłość
Hej kobitki
Przepraszam ze ja tak żadko ale praca dom praca jak wracam to jestem padnieta staram sie śledzić na bierzaco , tylko nie zawsze wiem co pisac
Pozdrawiam i życzę milego wieczorku.