alecta
Fanka BB :)
Agulqa chcialabym żeby to były zarty, ale niestety nie :/
Podobno jest to w umowie kredytowej zawarte, muszę ją dokładnie przeczytać.
Dobrze, że termin nam dali do 28 listopada to jakoś się ta kasę uskłada, ale i tak wkurzona jestem, bo za te pieniądze mogłabym tyle już dla Mani kupić, a też jakbyśmy wcześinej wiedzieli to z zakupem laptopa byśmy się wstrzymali :/
Jeżyk zdrówka dla Cypka, oby nie było to nic poważnego i szybko minęło.
Karpanna Nikola też dostała prezent od Tymka, ale ona i bez tego się z braciszka cieszyła.
Teraz też od Mani coś dla dzieciaków trzeba będzie kupić
Wczoraj padłam nawet nie wiem kiedy chyba jak tylko moja głowa dotknęła poduszki.
A najlepsze jest to, że się nie wyspałam
Tymko za to dla odmiany ładnie wszedł do sali bez płaczu poszedł bawić się z dziećmi
No i dziś znów zebranie o 16.
Ok idę robić sobie śniadanko i biorę się za prucie wczorajszej czapki, bo kurcze trochę za mała.
Na szczęście zrobiłam dopiero 1/5
No i sąsiadka już taką zamówiła dla swojej córki.
Doggi to czekamy na relacje z USG!
Miłego dnia
Podobno jest to w umowie kredytowej zawarte, muszę ją dokładnie przeczytać.
Dobrze, że termin nam dali do 28 listopada to jakoś się ta kasę uskłada, ale i tak wkurzona jestem, bo za te pieniądze mogłabym tyle już dla Mani kupić, a też jakbyśmy wcześinej wiedzieli to z zakupem laptopa byśmy się wstrzymali :/
Jeżyk zdrówka dla Cypka, oby nie było to nic poważnego i szybko minęło.
Karpanna Nikola też dostała prezent od Tymka, ale ona i bez tego się z braciszka cieszyła.
Teraz też od Mani coś dla dzieciaków trzeba będzie kupić
Wczoraj padłam nawet nie wiem kiedy chyba jak tylko moja głowa dotknęła poduszki.
A najlepsze jest to, że się nie wyspałam

Tymko za to dla odmiany ładnie wszedł do sali bez płaczu poszedł bawić się z dziećmi
No i dziś znów zebranie o 16.
Ok idę robić sobie śniadanko i biorę się za prucie wczorajszej czapki, bo kurcze trochę za mała.
Na szczęście zrobiłam dopiero 1/5
No i sąsiadka już taką zamówiła dla swojej córki.
Doggi to czekamy na relacje z USG!
Miłego dnia
a później do 2 prawie walczyłam z komarem którego w końcu nie udało mi się dorwać 
mąż aż się wyniósł do córki spać 
dla Was również
Antybiotyk chyba ze dwa razy, bo zapalenie płuc się zaczynało, bez przerwy kaszel, katar, mam nadzieję, że się wychorowała już...