Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Kupujecie już ubranka i sprzęty dla dzidziek? Zamawiacie czy na razie oglądacie i dokonujecie wyborów co kupić i za ile?
Taki otulaczek zastępuje rożek? Ja miałam tylko rożki zawsze.
Karpanna ja tak miałam przy oli z ya wydzielina cały czas wkładki nosiłam nawet bałam się ze wody mi się Sącza ale dr powiedziała wtedy ze czasem tej wydzieliny jest tak dużo
Jezyk czarujesz! Dochodzi słońce do zgc <wow> pokazuje się, hurra
Nulini u nas katarek tez die zdarzal ale tesciowa dala mi lek na alergie i od razu oli minęło
Karpanna ja dałam sobie deadline polowkowe ze jak na polówkowym będę wiedzieć na pewno co mi tam w brzuchu fika to mogę zacząć tworzyć wyprawkę (narazie tylko lista potem w listopadzie pojedziemy do jakiegoś sklepu i wsjo kupimy od razu)
Ja mam prawie wszystko po Filipie, ale i tak się nie mogę powstrzymać i troszkę dziewczęcych kolorków już zagościło w szafie. Teraz muszę przynieść pudło i sprawdzić, co ja tam mam, żebym nie przesadziła z zakupami.
Ja się strasznie boję, jak mój syn zareaguje na siostrzyczkę. On jest takim maminym synkiem, a tu nagle będzie się musiał podzielić mamą.
My musimy kupić wsio od początku :-) ale po 2 dzieci wiem co mi się przyda a co nie przynajmniej bo te listy z wyprawką co funkcjonują na necie to bzdura.
Filipiamama - przy takiej małej różnicy wieku dzieciaczki dogadają się od razu trzeba tylko wyważyć dobrze czas dla obu bąków i będzie dobrze.
Moje dziewczyny bardzo się cieszą na braciszka jak im powiedzieliśmy to był taki kwik radości że zatkaliśmy uszy ale jak będzie później to nie wiem.
karpanna, ja dla Tosi kupowałam wg. listy wyprawkowej, teraz już jestem mądrzejsza i sama zapisuję, co mi będzie potrzebne, a co się okazało kompletnie zbędne ;-)
Filipiamama ja też się boje jak Ola na brata zareaguje bo ona tak nietypowo mamincórka jest i boję się że będzie zazdrosna choć puki co bardzo się cieszy, dziś zapytałam czy chce iść dziś z mamą do pana dr żeby zobaczyć na telewizorku jaki Stasiu duży i zdrowy i bardzo się ucieszyła i powiedziała "baldxo chce Stasia zobaczyć mamusiu, pseśle mu buziaka wieees, a ja kocham Stasia" wiec narazie jest ok ciekawe czy jej nie przejdzie
Nulini ja to samo była lista i były zakupy ale u mnie w sumie wszystko się przydało z listy
Ja też uważam, że te listy, to bzdura. Ja nakupowałam śpiochów i półśpiochów, a Fifi urodził się w maju i od razu wpadł w upały i tak naprawdę najbardziej przydały się zwykłe bodziaki z krótkim rękawem. To samo z rożkami. Po pierwsze upał, po drugie, Fi nie polerował żadnego opatulania. Ale teraz się przydadzą, bo będzie zima
A przecież jak coś nam zabraknie, to można w 30 minut kupić.
Doggi, ja się boję, bo Filip jeszcze malutki i on nie rozumie. Nagle mama zniknie na trochę i wróci z małym tobołkiem, który będzie mu zajmował miejsce u mamy na kolanach.