reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Styczeń 2015

Wydaje mi sie, ze wiele zalezy od naszego samopoczucia oraz troski o dzieciatko, jak rowniez od samej pracy oraz atmosfery. Ja powiedzialam tak pozno z kilku powodow: glownie ze wzgledu na godziny pracy, zalezalo mi aby pracowac w weekendy, ktore sa bardziej spokojne, prawie nic sie nie dzieje, szefa nie ma, fajna atmosfera itd. W chwili kiedy bym sie przyznala musieli by zmienic plan- a na tym naprawde mi nie zalezalo.

reklama
Tak wyczekana cztery lata!! ( w lutym 2014 pierwszą w 5tc straciliśmy:( Widzą że większość - jak nie wszystkie kobietki to już zaprawione w boju z dzieciaczkami:-)

Nic innego nie pozostaje jak czekać. Ja na razie walczę z przeziębieniem i biegam co chwile do wc bo mam wrażenie, że za chwilę nadejdzie wielka, ogromna@

Witam!
Wygląda na to, że i ja do was dołączam. Termin na około 12 stycznia. Jestem już mamą 2009 i 2012 (plus dwa aniołeczki) ;) Nie wiem, czy długo tu zabawię, ale staram się nie myśleć o złych scenariuszach.
Pozdrawiam

Zgadzam się ,zapominamy :-)

ale rozumiem obawy i je podzielam,bo kto raz stracił ciąże,nie ważne ile trwała ma większe obawy,ja jeszcze kilka miesięcy temu myślałam,że to takie proste donosić ciąże,tym bardziej,ze mam już 2 dzieci z bezproblemowych ciąż,ale los bywa okrutny.

Dużo kciuków ,żebyśmy już w styczniu chwaliły się fotkami naszych pociech &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

demolka megami Witajcie :happy2:

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny wszystkie musimy być dobrej myśli i dbać o siebie dlatego ja odrazu po lekarzu uprzedzam pracodawce i biore L4 bo ja dźwigam po pareset kilo

Do góry