reklama

Styczeń 2015

reklama
Doggi to teraz rozumiem. To się masz z tym. Mnie czasem przy sikaniu ciągnie tak od nerki w dół ale robiłam badania i wszystko ok. Mówili właśnie, że może piasek schodzi. Co do moderatora to ja też jestem za Tobą hehe :)))

Doggi, nie nie, zębów mamy komplet, Tosia ma 3,5 roku, po prostu infekcje uszu lubią nawracać :-(

bada m.,
przepraszam, nie chciałam Cię urazić, po prostu odkąd dodali powiadomienia mailowe na wszystkich podforach proszę, żeby mi nie dziękować, i tak mam dużo spamu w skrzynce ;-) W "szczytowej" formie miałam tych powiadomień kilkanaście dziennie i jak czekam na jakąś ważną wiadomość to irytuje mnie przychodzący mail z BabyBoom ;-) A korzystam tylko i wyłącznie na kompie, nie wiem, czy na komórce też miga u góry powiadomienie... Mam nadzieję, że dobrze mnie zrozumiałaś :tak:

Hej dziewczyny, w końcu znalazłam chwilę żeby dołączyć do Styczniówek :) Spróbuje nadrobić ale Tyyyyle popisałyście że nie wiem czy się uda :)

gosiane powodzenia w nadrabianiu :) nie lada wyzwanie przed tobą ;)

Ok, Ola w łóżku ja sobie tv poogladam w oczekiwaniu na męża z moją zupka "Tomka khai" :) Mmmmm juz się nie mogę doczekać :)
A tak btw nie wiem czy pisałem, ale miałam dziś cały dzień dla siebie bo tesciowa zabrała do siebie "na wieś" żebym odpoczela po poranku :) i odpoczelam, pół dnia przespalam :)

Gabi ja teraz nie mam zgaga o dziwo, ale z Olka to chyba od samego zagniezdzenia do samego porodu miałam ;/ to było okropne, spałam w pozycji siedzącej bo na lezaco wypalalo mi wszystko, i starałam się nie jeść ostrych rzeczy plus nie objadac się, oczywiście nic nie dawało :/ zawsze miałam przy sobie rennie czy jakoś tak (na zgage specyfik tylko ten w ciąży można) i on w miarę pomagał miałam go zawsze ze sobą ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry