reklama

Styczeń 2015

Hey, ja dziś muszę sypialnie ogarnąć bo jedziemy do Oławy po szafę dla drugiego brzdąca bo nie mam gdzie tego wszystkiego wkładać. Ciuchów mam zdecydowanie za dużo.

Agulqa to koniecznie pochwal się swoim dziełem gdy skończysz.

Nulini oj tak, weź cytrynę, trochę wody do popicia (pozwolili pół kubeczka) i coś do jedzenia na potem. Kiedy robisz glukozę? Sinupret podaje aż katar się skończy. On jest chomeopatyczny więc można długo stosować. Co do Trofastu to bardzo mi się podobają te schody. Ja biorę pojedynczy bo Konrad już ma 2 regały z zabawkami więc tylko dla młodszego potrzebuję. Zabawek u nas multum, jeden regał co ma ponad 2 metry cały zawalony grami, puzlami, klockami itp. układankami. Piwnica też zawalona zabawkami dla młodszego i to dużo jest sporych rozmiarów :) Gdzie ja to pomieszczę?

Karpanna dobrze, że się wreszcie wyspałaś, należało Ci się.

Ostatnia edycja:
reklama
AZA ja wlasnie tez musze kupic szafe dla dzieci bo nie ma opcji ze się pomiescimy... chyba w Ikei ta z serii modulowej kupimy. A regy trofast tez mamy :)

Nulini balety, fajnieeee :) ja lubię i imprezki tańczące i koncerty. A koncerty najbardziej lubie takie wielkie.

U mnie od rana leje, paskudna pogoda. Taka listopadowa. Jutro ide zrobic glukozę brrrr juz mnie trzepie na samą myśl.

Gosiane ja też myślałam o Stuvie ale Konrad w pokoju ma serię Mammut więc teraz znalazłam używaną szafę z Mammuta za 200 zł. Przynajmniej jak Konrada przestawimy do sypialni to wszystko będzie do kompletu. Wszystkie meble zamierzam wymienić jak młodsze będzie miało 3 lata i trzeba będzie piętrowe łóżko kupić. Wtedy wymienimy komplet :)))

miłego piątku:happy2:
Aza dobrze,że już po tym świństwie,ja też miałam ze sobą rogala i jak tylko mogłam to jadłam:-)
też lubię tańczyć,ale na dyskotece 100 lat nie byłam ,za to koncerty,wesela i sylwestry są moje :-D
gosiane Ty mi nawet tu nie mów o listopadzie,wczoraj weszłam do Tesco,a tam masa zniczy,sztucznych kwiatów i opakowania na świąteczne prezenty,masakra jakaś ja tu mam nadzieję jeszcze na trochę ciepła,a oni sprowadzają człowieka na ziemię
karpanna ​fajnie,że jest lepiej

AZA gratuluję glukozy :)

Kasiekz bleeeeeeeeeeee :P halibut, nutella o ogórek to zdecydowanie nie moje klimaty :P

Karpanna ja z grzaniem domu czekam do listopada :D taki mam plan, ale mamy kominek wiec zawsze można podhajcować :)

Nulini co tydzień? Ja prawie codzieniennie chodziłam :P

AZA pochwal się później szafą :)

Dzisiejsza noc była u mnie lepsza niż wczoraj, poza tym ze ola odebrała mi 30min snu bo uwaga "nudzę się mamusiu" go ja mówię "może w takim razie wrócisz spać do swojego wyra?" na co ola "a może nie?" i nara :P

Biorę się za śniadanie, po nie zjedxonej kolacji tak mi w brzuchu burczy ze aż pies chodzi za mną zdziwiony co ja robię :P

Hej ;-)

I mnie choroba dorwala :-/ :-( zasmarkana jestem i gardło boli :-/
Dzisiaj Nina ma ślubowanie na pierwszoklasiste musze jakoś tam się doczlapac
A wczoraj cały dzień na zakupach od 8 do 20 :-o nogi to mi w dupe wchodziły ale mam kolyske :-) :-)

Wybaczcie nie nadrabiam musze się ogarniać do tej szkoły później was poczytam :-)

Femme fajnie ze córcia juz taka duża, napewno bardzo pomoże mamusi :)
Co do choroby zrób sobie zastrzyk witaminowy duuuzy! :) ale pociesze cie że mnie znów coś w gardle i nosie drapie i właśnie robie herbatę z toną syropu tego mojego imbirowego :)

W bloku jest także tzreba odkręcic kaloryfera ma maxa żeby sie napelnily bo inaczej sie zapowietrza i jest problem. to info dla mieszkancow domkow. Potem je skrecamy.Na razie są lekko letnie. Pranie w łazience będzie szybko nam schnąc jak się rozgrzeją. Mamy duża łazienkę i z suszeniem nie ma problemu.
Nasza pierwszoklasistka miała pasowanie na ucznia 1 września. Dziś im wyrabiają legitymacje. Stojąc na apelu myślałam że nogi mi wejdą w 4 litery. Zero krzeseł czy ławeczek żeby usiąść. TYdzien czasu czułam wszystko po tym bo to trwało ze wszystkim 2 h.

Ehhh dyskoteki...
Swego czasu często chodziłam, ale tańcować za bardzo nie lubię.
Zawsze wolałam posiedzieć przy stoliku z jakimś drineczkiem albo browarkiem :P

Karpanna pewnie, że sen Ci się należał :)
Też bym chciała pospać trochę.
Dzisiejsza noc była ciężka.
Nie dość, że ja jak zwykle zasnąć nie mogłam to Tymko strasznie marudził.
Nie wiem czy mu jakiś ząb nie wychodzi, bo pakował palce do buzi i raz mi się wydawało, że jest ciepły, a za chwilę, że nie.
Do przedszkola poszedł, bo obudził się w dobrym nastroju.
Mam nadzieję, że mu się nic nie rozwinie.

Dowiedziałam się w ogóle, że jutro są zapisy u nas w szkole do 1 klasy:szok:
Byłam pewna, że to dopiero jakoś w marcu.
I najlepsze jest to, że zamiast jakieś plakaty powiesić czy przedszkola poinformować to oni w kościele takie rzeczy ogłaszają, bo przecież każdy tam chodzi i na pewno usłyszy...szczególnie ja :wściekła/y:
Dobrze, że sąsiadka mi powiedziała, bo jej córa też do 1 klasy teraz będzie szła.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry