reklama

Styczeń 2015

reklama
Hej dziewczyny też trzymam kciuki za wizyty, oby kropki były tam gdzie powinny a najlepiej waliły w nich cudnie serduszka:)
Bada M. dopisz mnie proszę do listy wizyt na 27.05, to będzie decydujący dzień, być albo .... mojej fasolki:)

Żelka, jak widziałam te pajdę chleba i plasterek mortadeli to się głodna w momencie robiłam :wściekła/y: Ja też w ogóle nie spałam w szpitalu, każde westchnięcie, poruszenie się Tosi i ja już oczy jak 5zł, najgorsze, że w pierwszą noc po porodzie można było się wyręczyć pielęgniarkami - zabierały dziecko a mama spała. Ja nie skorzystałam, bo nie wyobrażałam sobie oddać Młodej, zwłaszcza, że pielęgniarki wtedy napychały butlą. Natomiast dwie idiotki z sali skorzystały i spały całą noc, ja na czuwaniu i później one cały dzień wyspane trajkotały JAK POWALONE, a ja oczy na zapałki... Naprawdę miałam ochotę je pozabijać... Powodzenia na wizycie!!!

Oj, testuje mnie dzisiaj moje dziecko...
Paszcza jej się nie zamyka...
Jak nie gadała do prawie 3 lat, tak teraz naprawdę, na moment się nie zamyka...
Śpiewa, tańczy, recytuje i oczywiście ja muszę w tym czynnie uczestniczyć, już mi w uszach dzwoni i jak pomyślę o całym lipcu w domu (przedszkole nieczynne), to mnie flaki bolą :-(

Nulini mój Tymon też niedawno zaczął gadać w sumie, ale jak już zacznie pleść to czasami nie wiem czy się śmiać czy płakać. np: "Dziadziuś musiał pojechać do sklepu po zakupy wiesz?" "Kupił Babci bułeczke i wódeczkę" :cool2::-D:-D:-D

Normalnie mnie brzuch boli ze stresu!

demollka2 być być, tyle ciotek trzyma kciuki, nie ma innej opcji! :tak:

Żelka, oj Tosia też ma niekiedy takie teksty, że wszyscy padamy, ja sobie na blogu zapisuję, żeby później mieć co wspominać :-D
W ogóle Młoda ma świetną pamięć, uczy się tekstów piosenek i wierszyków w trymiga i śpiewa całe z pamięci, a do tego potrafi tak improwizować i ściemniać, że np. przyjdzie z przedszkola i 10 minut opowiada, co się działo i dopiero się spostrzegamy, że gada głupoty, bo opisuje wydarzenia sprzed kilku dni :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry