• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczeń 2015

LayDeek, dlatego trochę się zdziwiłam opisem "mega centrum handlowe", bo ja je traktuje jak naszą większą plazę ;-), a jestem tam w miarę często, bo A4 mam 10 min drogi. smyk też tam jest nędzny. w SCC jest większy :tak:.

w ogóle jeżeli chodzi o tego typu sklepy, to chyba najbardziej lubię galerię katowicką i M1 (Zabrze lub Czeladź) za TkMaxxa. w Tychach jest coś ciekawego? wydaje mi się, że chyba nie, co? ale za to będziecie mieć park wodny ;-)

reklama
Nadrobie jak znajdę czas, padam :-) Zdrówka dla chorych dzieci, braku dolegliwości a u mamusiek z różnymi atrakcjami cukrowo-szyjkowo-ciśnieniowymi polepszenia stanu :-)

Miłego weekendu!

karpanna, zdrówka dla dziewczyn. Taka temperatura to np na anginę, ale nie pisałaś o bólu gardła...może jakie grypsko czy coś. Z resztą u dzieci temperatura często jest wyższa niż u dorosłych. Do poniedziałku niedaleko.

Ja też nie cierpię jak mojego nie ma. Teraz wyjechał np na poligon na tydzień i po prostu mam ochotę ryczeć. Od 5 lat wojsko zabiera mi męża i szlag mnie już trafia. Jeszcze był później zdziwiony, że Mikołaj jak był mały płakał na jego widok. A czego się spodziewał skoro dziecko ojca prawie na oczy nie widziało?

Nie wierzę, po prostu nie wierzę...Polska-Niemcy 2:0!!! Co prawda obstawiałam 2:1 mimo wszystko dla nas, ale i tak szok :szok:

Nie nadrobię:/
Byliśmy w opolskim:) Ten JuraPark przereklamowany! Nic ciekawego jeśli chodzi o dinozaury, lepsza Szklarska Poręba z Dino Parkiem;) Jedyne co to świetny plac zabaw, wielki i nawet wesołe miasteczko w cenie, więc młoda nalatała się samolotem, kolejką itp. Poszłam sobie durna do 5D i musiałam wyjść, bo za bardzo rzucało krzesłami...córcia się rozryczała jak wodę puścili i 'psy na nią wyskoczyły':D Potem poszliśmy do akwarium 3D i tam rozpłakała się w łodzi podwodnej (telepało i też 5D), bo ryby zaczęły nas podgryzać:D Mam nadzieję, że nie będzie miała koszmarów po tym wyjeździe:ppp

Poza tym oglądałam właśnie fotki i tego wyjazdu i jestem zadowolona, bo tyje mi tylko wsio wokół bioder. Więc mimo 8kg do przodu nie widać tego;) Przez ten fakt wrąbałam już dwa lody!

reklama
Chvislabym posiedzieć, poczytać, popisać ale tak mi źle o ciężko o boleśnie ze nie mam siły!

Nie malowalismy bo milion misji pobocznych mąż miał, rodzice przyjechali o 14 to szybko kawa i ciasto, w końcu po poznańsku zaczynamy od słodkości ;) tarta banoffi wyszła super i juz praktycznie nie ma
Potem szybki obiad i była 19 potem tu coś tam coś i patrzę 23 a ja spuchnieta jak bania tak że miałam na nogach kapcie odcisniete!!!!! co jest masacra no one normalnie są luźne!!

Tak więc nogi do góry daje i idę spać

Dobranoc

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry