agulqa, jaki Ty masz piękny widok!!! o jacie! ja widzę następny blok. akurat taki widok mam teraz z pokoju młodego:
a sypialnię mam pokój obok w lewo, więc już tylko widzę ten blok bez lasu. z drugiej strony salon i też bloki
bada, no właśnie chodziło mi o podgrzewanie w mikrofalówce, bo tak akurat podgrzewam mleko.
Megami, dzięki, poszukam
Doggi, ale po laktozie to chyba jeszcze jakieś objawy brzuszkowe są, co? mi się wydaje, że to na białko, bo jak już kiedyś wspominałam młody w okresie wczesnoniemowlęcym miał takie podejrzenia przez to byłam pół roku na diecie bezbiałkowej i wszystkie objawy przeszły. później było ok i dopiero teraz od miesiąca jakiś problem skórny. choć kto wiem. jak będzie gorzej, to oczywiście pójdziemy do lekarza.
kasiek, miałam tak samo ;-)
która mama przechodziła fascynację swoich dzieci Tomkiem? (tym pociągiem) u nas szał i młody ciągle chce takie zabawki. w końcu zdecydowaliśmy, że mówimy rodzinie, że na święta mają przynieść Tomki i inne pociągi, bo ceny sklepowe tych zestawów są przerażające. zresztą te na olx używki też w niezłych cenach chodzą. nawet nie wiedziałam, że to takie drogie