reklama

Styczeń 2015

Tak jezyk, Misiek w przedszkolu, ale niestety mam jeszcze trochę papierów do zrobienia przed pracą, a nie mogę tego odłożyć na wieczór. Niedługo wybywam do pracy

Dziewczyny, czy któraś z was miewa złe nastroje po Luteinie lub Duphastonie? Któryś tam w ulotce miał to w skutkach ubocznych...od wczoraj wieczora trzyma mnie mega chandra.

Ostatnia edycja:
reklama
U mnie brzydko, choć nie pada...
Krew pobrana, wyniki po południu, wkłuła się od razu i siniaka nie mam :-D

Ja też na samą myśl o jedzeniu mam odrzut, chociaż chleb z masłem mogę żreć w kółko i kabanosy :-D
I spać też mi się potwornie chce, a tu trza się bujać do pracy...

Witam:-) ja mam dziś dobry humor bo mam 3 rocznicę ślubu i wizytę u doktorka:-) mam nadzieje że wrócę z dobrymi wieści ami. ..a jutro jeszcze mam imieniny;-) to już się nachwaliłam

wczoraj robiłam w końcu badania krwi to jedynie mnie trochę zmartwił wynik moczu i tsh które mi znów spada:-(

:happy2:Miłego dzionka babeczki :-)
U mnie ciepło nie pada,chodź słońce za chmurami,listę poprawię jak wrócę z pracy
Też ciągle mi nie dobrze, mój starszy syn wczoraj na wycieczce szkolnej wypaplał,że będzie dzidziuś i dziś pod szkołą mamy kolegów z klasy mnie zaczepiały,dobrze że wcześniej nie wiedzieli :-p

Maadlen kciuki &&&&&&&&&&& i gratki z okazji rocznicy :happy2:

Nulini za bete &&&&&&&&&&&&&

Ostatnia edycja:
Witam ;)

kciuki za wizyty i bety !!!

maadlen, a co nie tak z moczem? jakie to tsh (masz problemy z tarczycą? pewnie pisałaś, a ja oczywiście nie pamiętam :P )? Pewnie wiesz, że tsh w ciąży jest niemiarodajne.

U nas dziś słonecznie na szczęście, ale nieźle wieje.

U mnie syn się jeszcze w przedszkolu nie wygadał ale bardzo chce ubrać swoją koszulkę "STARSZEGO BRATA". Kupiliśmy mu taką z napisem: BĘDĘ STARSZYM BRATEM" żeby powiedzieć dziadkom :-) Ale wiecie jaki ubaw był jak dziadki z lekkim zaburzeniem wzroku ( jak to już w pewnym wieku bywa) nie mogli doczytać co jest tam napisane :-D:-D:-D a kiedy w końcu okulary pomogły to widok ich min bezcenny :-D

Madlen- wszystkiego najlepszego, trzymam kciuki za wizytę :tak:
Nulini- daj znać jak beta- będzie dobrze !!!

Tak jezyk, Misiek w przedszkolu, ale niestety mam jeszcze trochę papierów do zrobienia przed pracą, a nie mogę tego odłożyć na wieczór. Niedługo wybywam do pracy

Dziewczyny, czy któraś z was miewa złe nastroje po Luteinie lub Duphastonie? Któryś tam w ulotce miał to w skutkach ubocznych...od wczoraj wieczora trzyma mnie mega chandra.

ja biore luteine juz 2 tygodni i nic takeigo nei zauwazylam

Ja dziś jestem jakaś mega mega śpiąca. Tym bardziej pogoda do tego nastraja
Pospałam z Dominiką dziś do 8:30
Miałysmy iść na spacer ale plucha z oknem
Strasznie mnie boli głowa ale nei chce proszków brać.

Jutro mam wizytę u gina i dodatkowo są moje imieniny, mam nadzieje że będę miała pozytywne info

reklama
Witam:-) ja mam dziś dobry humor bo mam 3 rocznicę ślubu i wizytę u doktorka:-) mam nadzieje że wrócę z dobrymi wieści ami. ..a jutro jeszcze mam imieniny;-) to już się nachwaliłam

wczoraj robiłam w końcu badania krwi to jedynie mnie trochę zmartwił wynik moczu i tsh które mi znów spada:-(

Wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy i naszych wspólnych imienin :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry