reklama

Styczeń 2015

reklama
Hej, ale się wyleniłam z rana... Mąż w domu, śniadanko zaserwował, sprząta, gotuje a ja leżę jak kazali;)

Pearl ja biorę luteinę i nic mi nie jest;)

Malinka fajny pomysł z tą koszulką a u mnie już wszyscy wiedzą bo bym ściągneła pomysł;)

Maadlen wszystkiego naj naj z okazji rocznicy;) co z tym moczem?? Mi wyszło zakażenie bakteryjne to kazali odrazu leczyć uroseptem bo nieleczone niebezpieczne - lekarka tak powiedziała.

U mnie pogoda nie najgorsza, nawet prześwity niebieskiego nieba są;)

Mama Blogerka powtórzyli i wyszło mniej ale wyszło. W szpitalu leżałam 5 dni z krwawieniem to tam odrazu wszystko robią. Najlepsze jest to że ja nigdy nie miałam z tym problemu i myłam się chwilę przed pobraniem czyli jednak coś było...

Tak bardzo mi nie przeszkadza :-p ale na staraczkach czy innej podgrupie moderatorzy na to uczulają i jest o tym w regulaminie bb, więc przepraszam piszcie jak chcecie :-)

Ewi, czasem takie zakażenie może przebiegać zupełnie bezobjawowo, jak niektóre infekcje wirusowe. A czasem jest mega męczące. Miałam w ubiegłym roku, nic przyjemnego :no: brrr na samą myśl.

Widzę jutro imieninowy dzień ;) Wszystkiego naj naj naj!

Żeby mi się chciało tak jak mi się nie chce iść do pracy...papiery porobione, tylko w domu bałagan, a tu mąż niby dzisiaj chciał zjechać do domu. Ale będzie burczał ;-)
Teraz to najchętniej poszłabym spać. Jak to jest, że w nocy spać nie mogłam...kurcze. Do wieczorka, pa

bada m. Nie rozumiem, dlaczego tak ci przeszkadza ze ktoś nie edytuje.

Dokładnie tak, jak pisze bada - na wszystkich forach działających dłużej uczula się użytkowników, żeby edytować posty, bo się robi niepotrzebny bałagan, jak ktoś pisze 5 wiadomości pod rząd. Czasem ktoś się zapomni, albo nie może edytować postu i wtedy moderator łączy dwa w jeden, ale u nas nie ma jeszcze moderatora.

reklama
Nie mogę za Wami nadążyć.

Ewi, mi wyszły też bakterie w moczu i kazali zrobić posiew. Tam już wyszło co i jak no i brałam antybiotyk. Dziś wzięłam ostatnią tabletkę. Przed wizytą mam badanie moczu powtórzyć, ale nie wiem czy nie zrobię wcześniej, tak żeby się dowiedzieć co i jak, bo podobno takie bakterie są bardzo niebezpieczne. Ale już wcześniej dziewczynom pisałam, że w poprzedniej ciąży moja lekarka je zlekceważyła i jakoś nic się nie stało. Teraz wolę nie ryzykować.

W mojej aplikacji na komórkę nie ma opcji edycji, ale ja i tak najczęściej piszę z laptopa.

Miłego dnia;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry