• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczeń 2015

reklama
Mommy kup sobie magnez z wit B6 mój gin mówi ze dobrze się wchłania i generalnie pomaga, naturalnie może być ciężko z magnezem, a pijesz kawę? Bo kawa extremalnie wyplukuje magnez :/

Mommy 3/4 z nas łyka magnez, na początku ciąży mówił mi gin ze jak tylko jakieś poczuje skurcze choćby w nogach, rękach czy tiki w oczach to zaraz magnez brać i ja w sumie od około 12tc biorę magnez 3x3 tabl bo u mnie straszne skurcze wiec ja mam konska dawkę :/

Jenn nie ma się co bać! Jak będzie trzeba to będzie trzeba ale tobjuz końcówka wiec nawet jeśli ci dadzą co nie jest vpowiedxiane to krótko to potrwa a po ciąży szybko o tym zapomnisz :)

Wspolczuje Wam z ta kasa. Ja sie ciesze ze wyplata od pracodawcy wpada co miesiac

No ja mimo wszystko wolę być "pod ZUSem", bo wypłatę za ostatnie 3 miesiące pracy wywalczyłam dopiero składając pozew do sądu :wściekła/y:

Mommy, ale dlaczego miałabyś im zwracać?

karpanna, ja za szczyla brałam udział we wszystkich konkursach recytatorskich i mimo tremy i nerwów nie żałuję :-D A dla Ciebie powodzenia na IP!!!

Doggi, uuu, to kciuki za Męża na badaniach! Ja też dziś laba, mąż zawiózł Młodą, tak się z nim umówiłam, że jak ma do pracy na później, to nie ma spania, tylko ją zawozi, bo ja odbieram :-D

jenn, łooo, ja kanapkę z szynką lub serem (a właściwie resztki po Młodej) jem o 20 :-D

Ale luksus, Młoda w przedszkolu, Stary zaraz do roboty, a ja sobie spokojnie chatę ogarnę, żeby na weekend było czysto :-D

Nulini no to u nas 3raxy w tyg stary wozi Ole :) bo zawsze jak jedzie do pracy lub niemiecki na 8 to odcrazu zawozi Ole bo to po drodze :) Alecta niedawno na to wpadł bo wcześniej nie miał nadto czasu a teraz id niedawna troskliwy mąż sam wyszedł z inicjatywą żebym mogła odpocząć ja tylko wstaje Ole ucxesac a T w tym czasie idzie z psem na spacer i powiedział ze hak Stachu się urodzi to codziennie będzie ja woził :)

Doggi fakt, pocieszam się, że już niewiele zostało no ale jednak ;-)
Nulini ja normalnie kolację jem koło 18-19, no ale przy tej cukrzycy muszę jeszcze przed snem coś zjeść czego nigdy nie lubiłam ;-)

Doggi, eee, to ja i tak jestem za dobra, bo wstaję wcześniej, karmię Młodą, ubieram, czeszę, myję i chłop tylko zawozi :-D

jenn, ja jak zjem coś po 20, to zgaga całonocna murowana :baffled:

reklama
A ja mam dzisiaj tylko jedno dziecko w domu :-P
Tymka zawiozłam do przedszkola żeby go nie ciągnąć do laryngologa, pojechałyśmy z Niksonem na babskie zakupy do Biedry i będziemy robiły dzisiaj ciasto czekoladowe :-P

Doggi wrzuć przepis na pierniczki :-D
No i powodzenia dla T na badaniach.

Karpanna powodzenia na IP.

Idę jakieś śniadanie sobie zmajstrować, bo Lila zaczyna się domagać pożywienia :-P

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry