reklama

Styczeń 2015

Euforia cieszę się, że mi przeszły a z drugiej strony martwię bo wtedy tez mi znikły objawy ciąży. Schizuję i tyle hehe...

Renata co do trawy to ja się zgłaszam ale do poleżenia na niej :))))

Ja dziś zaszalałam zakupowo dla Konrada i zamówiłam wszystko to, co już od dawna chciałam: tor kulek, 2 gry (Dobble, Pedzące żółwie) i Mamoko 3000 oraz Mamoko na liczby :)))))

reklama
spokojnie :) napewno wszystko jest ok ja w pierwszej ciazy miałam mdlosci przez chyba tylko 2 tygodnie z rana takie slabe a potem zadnych objaw i dolegliwosci ;) kazda ciaza inna nie ma co sie nakrecac ;)

Witam dziewczyny

Zrobiłam suwaczek -jestem dobrej myśli bo ciąża się rozwija a plamień już nie ma. Dalej mam brać mój wielki zestaw leków i kolejna wizyta 13.06. No i od poniedziałku jestem na L4.

Ja mdłości mam prawie cały dzień, no ale to dobry objaw wiec sie cieszę.

Ewi ja miałam plamienia takie brunatne - pewnie niedobór progesteronu. Krwiaka nie mam. Mój zestaw leków to: Acard, Kwas foliowy 5mg, Encorton, Luteina 2 x 200mg, no i codziennie zastrzyk w brzuch z Fraxiparine.

renata- ja do trawy się nie piszę, ale jak już wpadniesz w trans to może zajdziesz do mnie, tylko 17 arów sadu;-)

Dziewczyny jak wy dajecie radę z gotowaniem obiadów??? Mnie mdli na widok wszystkiego, nie mogę gotować bo zaraz wymioty, no ale jak nie gotować??? Przecież dzieci muszą coś jeść. Jak jest u Was???

Jezyk identycznie na nic nie mam smaka,ale jem ,bo jak głodna jestem to jeszcze większe mdłości ,rano to lodówki otworzyć nie mogę,zębów spokojnie umyć też nie i tak w każdej ciąży tylko raz krócej raz dłużej

reklama
Aza okres miałam tydzień przed ślubem, płodne tydzień po ślubie na wycieczce w Turcji;) także wszystko "po bożemu" hehe

jezyk u mnie mąż gotuje;) ja na jedzenie patrzeć nie mogę i wszystko mi śmierdzi.

bada ja jak tylko wsadzę szczoteczkę do ust to odrazu mi niedobrze, także rano prowizorka mycia, po 12 mi przechodzi. W szpitalu babki miały ze mnie ubaw bo co wsadziłam szczoteczkę to tylko bee, beee;)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry