reklama

Styczeń 2015

Agulqa_b moja mama to samo ona mówi ze poza brakiem okresu i brzuchem to nic nie miała ze gdyby nie to to by nie pomyślała ze jest w ciąży

Jej mama to samo, ale mama taty juz mówi ze źle znosila ale nie miała czasu o tym myśleć no mieli gospodarstwo a tam zawsze masę roboty

reklama
Ja tak samo. Latam ze szmat, robię w ogródku, bo liście itp ale to dla mnie w sumie takie normalne, owszem Lubie sobie ponarzekać, że kluje, że boli, że zgaga itp no ale umówmy się, że czasem trzeba. A i wk**** się potrafię jak musze i nic mnie nie powstrzyma taki ze mnie czort. Powaltarzam cały czas memu T ze będę rodzila, płakała a przez łzy on będzie dostawał ze***

Dagi każde czasy mają swoje plusy i minusy.
Kiedyś kobiety mogły więcej czasu poświęcić rodzinie, ale za to często były w tym domu uwiązane.
Teraz mamy więcej swobody, ale czasu dla rodziny coraz mniej.
Ja pracując od 9-17 dzieci widziałam rano jak odwoziłam je do przedszkola i kilka godzin wieczorem zanim poszły spać.
O tyle dobrze, że weekend był wolny, a jak już pracowałam w sobotę to tylko do 13

Doggi moja to samo.
W dzien porodu byla w pracy
Wszystko robila sprzayala gotowala itp
Mowi ze to nie do pomyslenia by takiw mlode dziewxzyny jak ja od poczatku ciazy mialy jakies problemy
O tym ze zajsc sie nie da lub ile to trwa nawet wspominac nie chce
A jak w szpitalu w 8tc bylam i mowilam o krwiaku to oczy wielki
Jak to krwiak w ciazy? O co kaman

Moj brzuch robi sobie dzisiaj jakies jaja
Tak twardnieje ze jestem w szoku
I to non stop
Co chwile mimo ze nic nie robid

Agulqa_b gin mówił ze na tym etapie ciąży twardnienie brzucha wynika z ruchów dziecka nam się wydaje ze brzuch Sue stawia a to macica tak reaguje na najmniejszy ruch naszych malcow

A mi chyba znów szyjka poszła :D bo na wkladce śluz z krwią, coraz większa szansa na normalny poród :D

A ja czuje sie rewelacyjnie. Nic nie boli, brzuch nie przeszkadza. Umylam okna na dole, jutro na gorze. Ciuszki wypralam jutro poskladam:) Moge gory przenosic bo biegam z cora po ogrodzie czy tez dzis zrobilysmy dyskoteke i tanczylysmy. Tydzien temu pograbilam liscie, wyszorowalam na czworaka dywan...jak robie to powiem wam ze sie super czuje a jak mam dzien ze nic to mnie wsio lamie:) Haha musze wiec non stop cos robic;p

Moja happy meal zna:/ Niestety ale podczas wyjazdow zdarza sie zajechac. Dobrze ze to niejadek wiec tylko dziobie. W domu uwazam. Mleko tylko kozie, jaja przepiorcze (po tej skazie juz tak zostalo), mieso swojskie lub z marketu ale z etykietą eko. Warzywa jednak z marketu...bo juz od 3lat robie wlasny ogrodek i zrobic nie moge:p

Nulini moja mama lubi tylko praktyczne prezenty i ja mam tak samo. Uwazam ze dla siebie to sama cos lepiej wybiore wiec po zapoznaniu sie z karcherem wolabym go niz kolczyki (bo i tak nosze od lat ulubione i zadne inne);p

Ostatnia edycja:
reklama
Kasiekz to ja bardzo powoli wszystko robie i na raty ale też wszystko robie sama okna raz w tyg myje na dole przez psa i Ole :/ drewno co drugi dzień targam sprzed domu do salonu itp z tym ze ja nie czuje się na siłach by to robić ale musze bo jsk nie ja yo.kto. A jestem niecierpliwa i jak chce żeby drzwi były wstawione to chce TERAZ a nie słychać zaraz wiec wstawiam je sama :P

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry