• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Styczeń 2015

no to Doggi ubierz się ładnie :-D i udanej zabawy (my imienin nie obchodzimy tylko urodziny,z tym,że do P rodzice przychodzą,a o moich w marcu nikt nie pamięta,ale mam to w nosie)

reklama
Doggi tak w ogole to imieninowe wszystkiego najlepszego i zycze by Stahu chociaz po porodzid odpuscil :-)
No i super ze wychodzicie.
Moj o 23 komczy w toruniu wiec zanim wroci to min 24

Doggi no to baw się dobrze :-)

Ja to kocham mandarynki i pomarańcza, zawsze je jadałam na kilogramy w zimie, no ale teraz z tą cholerną cukrzycą muszę uważać, więc dopiero po porodzie będę sobie pozwalać na więcej.. :-( Kocham cytrusy..

Bada my wszystko świętujemy :)

LayDeeK bo te zielone właśnie są słodkie zawsze one są najlepsze na świecie, już wiem co muszę jutro kupić :)

Agulqa_b dziękuję ślicznie :)

Kasiek chyba nie okreslilas dokladnie co to znaczy duza:tak:

Agulqa Ty to masz wesolo z Ł:-):-)

Doggi najlepszego!!;-) wybaw sie i za mnie troche:-)

Ja tez uwielbiam cytrusy:tak: ale teraz codziennie je jem, a mam ochote na duzo innych rzeczy i wiem co by mnie zadowolilo, ale ta cholerna dieta:wściekła/y: juz nawet nie czytam watku przepisowego, bo chyba bym *******ca dostala:baffled:

reklama
Doggi imieninowe sto lat :-)

My z Ł też imienin nie obchodzimy, jedynie urodziny i te inne pierd.oły hihi.

Ledwo żyje.
Chlebek stygnie w piekarniku, bigos się wekuje (swoją drogą wyszedł zaje.bisty), farsz na pierogi też stygnie i zaraz wsadze go do lodówki, a pierogi będę lepić jutro, bo dzisiaj już nie mam na nic siły.
Wypiłam 2 kawy, a w ogóle ich nie czuje.
W ogóle to nawet nie wiem kiedy mi ten dzień minął

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry