reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Styczeń 2015

Doggi mam tak samo czytam wczoraj ,że w knajpie w której szefem kuchni jest mój szwagier są w ten weekend obchody 10-lecia i mówię m, ciekawe czemu G nam nie powiedział,co nie chce żebyśmy przyszli ? i już mam plan gdzie by tu zjeść niedzielny obiad ;-) tym bardziej,że moge wygrać zapłacenie naszego rachunku:-)

reklama
Agulqa_b u mnie się o żebra nie zapiera ale jak wstaje i jestem w pionie to też się wpycha w dół, w ogółem to od wczoraj cały czas mnie boli w kroczu jakby ten Stachu siedział i mnie cwiartowal ;(

Alecta ja jutro farsz na krokiety robie :D juz nie mogę się doczekać świątecznej wyżerki :) daj znać jak chleb wyszedł :)

Doggi wszystkiego najj ! :)
Mój H też wyjechał do Wawy na wigilie służbową i obiecał że jutro na randkę zabierze :) tak że rozpieszczają nas te chłopy :D

dziewczyny pomocyyyy - w tym roku razem ze znajomymi sylwestra PRZEBIERANEGO robimy.. i kurde mam ostrą zagwozdkę ! no bo w co może się przebrać ciężarna? :szok:
jedyne co mi przychodzi do głowy:
- zakonnica,
- krowa,
- dynia,
- pszczoła,
- kot
:baffled:
macie jakieś pomysły?

Ha!
Ja w zeszły halloween przebralam sie za zakonnice, a malzon za księdza. Ubaw był!

Doggi, Wszystkiego Naj z okazji imienin. Odkąd mieszkam na Śląsku przestałam je obchodzić. A to w sumie z winy mojego chłopa. Bo tu sie ich nie obchodzi. A Katarzynki sa dość znane. Mowię o tych z 25 listopada :)

Licja może za wieloryba :-D
Tak jak Lily w "Jak poznałem Waszą matkę" :-D

Chleb wyszedł zaje.bisty :p
Nie powiem, bo czuć różnice, że bezglutenowy i w smaku ogólnie wolałabym pewnie z jakiejś mąki razowej, ale jest ok :-)

reklama
Alecta super ! Jestem z Ciebie dumna
Ja raz w zycij pieklam chleb (w roboecie do tego stworzonym) i mi nie wyrosl :p
Ale mialam okres wtedy, to trochs wyjasnia
Jeszcze sie nie zdarzylo by podczas okresu jakies ciasto mi wyszlo :p

Do góry