• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Styczeń 2015

Agulqa no cały dzień nadrobić musiałam :-D Ja bym w Twojej sytuacji nie robiła masażu. Zresztą w sumie mój ma rację , żeby najpierw zobaczyć co jest grane u mnie w podwoziu i póżniej zacząć masaż :-D te 4 dni nas nie zbawią ;-)

reklama
Mommy jasne ze tak
Ja podpytam ginke w pod w szpitalu jak rozwarcie, czy postepuje itp
W sumie moze masaz zaczne w razie w dopiero ok 30grudnia zeby na ten rok specjalnie nie przyspieszac :-P

Jeju ale mam ochotę na mozarelle i pomidory. Idę sobie pokroić ;-) Jutro z rańca za te nieszczęsne pierogi się wezmę. Chcieliśmy już choinkę w sobotę ubrać ale nie ma miejsca ::dry: Najpierw muszę wszystko u małego w pokoju ogarnąć , dokończyć pranie bo leży na podłodze, poprać , wysuszyć, pochować i złożyć wózek, dopiero wtedy będzie miejsce na choinkę. A widziałam już piękne żywe :-) Jednak my będziemy mieć naszą sztuczną bo żywa padnie u nas raz dwa.

Licja mi proponowali przebranie Mikolaja z racji posiadania juz brzucha:-)
Thermomix to moje marzenie:-) ! Moja mama tez ma ale stary model, a ja chce nowy:-)
Doggi najlepszego!! Oczywiscie szczesliwego rozwiazania w styczniu:-) !
Alecta a dlaczego bezglutenowe? Masz jakas alergie?

reklama
Stokrotka ja nie, ale mój mąż dorobił się łuszczycy i mimo leków ciągle ma plamy na skórze.
Wyczytaliśmy, że łuszczyca może być też reakcją na to co jemy no i powoli zaczynamy wprowadzać dietę eliminacyjną.
Na pierwszy ogień poszedł gluten.

Jeny jak u nas wiało w nocy.
Normalnie myślałam, że mi szyby wylecą.
Wczoraj cały dzień tak ładnie było, a dzisiaj się w ogóle wychodzić nie chce.

W ogóle kupiłam wczoraj farbę do włosów i się zastanawiam czy farbować już czy poczekać jeszcze tydzień :-P

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry