reklama

Styczeń 2015

reklama
Może coś w tym jest ze w ciąży hormony działają, zmienia i uelastycznia się skóra. Ja jak narazie zakochałam się w balsamie pod prysznic nivea. A rozstępów nabawiłam się jak w ciągu tyg schudłam 10 kg (z 57 do wagi 47kg) w ciągu ok tygodnia- taki szok dla ciała i teraz już od początku chciałabym czuwać ale pewnie co ma być to i tak będzie

Uzywam kolagenu w polaczeniu z mustella na wieczor, rano sama mustelka. W pierwszej ciazy tez na mustelce i 20kg plus i ani pol rozstepu. Takze ja polecam, a wiadomo ze to tez kwestia genetyki i predyspozycji ;)

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

Szukaj na alledrogo apteki wystawiaja sa opakowania 2x po 150 ml i one sie chyba najbardziej oplacaja, ewentualnie porównaj z 250 ml jak to cenowo wychodzi ;) albo pytaj w aptekach.

Kolagen tez polecam na rozstępy i żeby zapobiegać, ale to juz drozsza sprawa niestety :/

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

Ostatnia edycja:
renata- jak to pożegnać?? Tak mi przykro, no nie wiem, co napisać:-(:-(

Jeśli chodzi o rozstępy, to tak jak któraś pisała- kwestia genetyki i predyspozycji. Znam dziewczynę, która smarowała ciało tylko oliwką i nie ma ani jednego, a znam też taką, która wydała kupe kasy na najdroższe kremy i... d.u.p.a.
Ja na razie nic nie kupuję, smaruje się tym moim żelem w trakcie kąpieli, bo leń ze mnie okrutny i nie chce mi się jeszcze dodatkowo po kąpieli smarować balsamami.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry